MasterChef Türkiye 4 Ekim bölümü yayınlandı MasterChef Türkiye 4 Ekim bölümü yayınlandı

Beren Saat'in yeni projesi belli oldu. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Beren Saat Gizli Dolap filminde rol alıyor. Beren Saat'in filmdeki partnerlerinin bir kısmı da belli oldu.

Furkan Andıç-1-1

FİLMİN KONUSU NEDİR?

"Gecekonduda yaşayan ve kamyon şoförü Hamza’yla mutsuz bir evliliği olan “Zeyno” hem monoton hayatına renk katıp hem de para kazanmak için OnlyFans sayfası açar ve yüzünü gizleyerek özel görüntülerini paylaştığı bu gizli macerası onun yolunu ünlü gazeteci Rengin’le kesiştirir." OnlyFans adlı platforma geçen yıl "toplumun ahlak yapısını bozduğu ve özellikle gençler üzerinde olumsuz etki yarattığı" gerekçesiyle ESB (Erişim Sağlayıcıları Birliği) tarafından Türkiye'de erişim engeli getirilmişti.

Yiğit Özşener-1-1

YAPIM EKİBİ VE YÖNETMENLER

Burcu Görgün’ün senaristliğini üstlendiği "Gizli Dolap", Caner Alper ve Mehmet Binay tarafından yönetiliyor. Yapımcılığını OGM Pictures üstleniyor. Beren Saat’in yeni projesi, hem oyuncu kadrosu hem de hikaye içeriğiyle dikkat çekiyor ve izleyicilerde merak uyandırıyor. Dizi kadrosu oluşmaya başladı. Belirlenen isimler ise şöyle:  Beren Saat, Furkan Andıç, Yiğit Özşener.

Kaynak: Haber Merkezi