Kültür Sanat

Godzilla vs Kong filminin konusu ne, oyuncuları kim?

Godzilla vs Kong filmi, sinemanın ardından televizyon ekranlarında da izleyicilerle buluşuyor. Bu akşam televizyonda yayınlanacak film merak konusu oldu. Peki, Godzilla vs Kong filminin konusu ne, oyuncuları kim?

Abone Ol

Godzilla vs Kong filmi 2023 yılında çıkan aksiyon/macera türünde bir filmdir. Godzilla vs Kong filminin yönetmenliğini Adam Wingard yaparken, senaristliğini Eric Pearson ve Max Borenstein birilikte üstlenmiştir. Peki, Godzilla vs Kong filminin konusu ne? Godzilla vs Kong filminin oyuncuları kim? Godzilla vs Kong filmi hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar...

GODZİLLA VS KONG FİLMİNİN KONUSU NE?

Godzilla vs Kong, canavarların düyada dolaştığı, insanlığın gelecekleri için mücadele ettiği bir zamanda, doğanın en güçlü ikilisi olan Godzilla ve Kong, daha önce hiç görülmemiş bir savaşta çarpışmasını konu ediyor. Godzilla saldırılarına başlayıp, önüne çıkar her şeyi yerle bir ettiğinde, hükümet onu durdurmak için başka bir efsaneye yönelir; King Kong. İki canavar üstünlük için karşı karşıya geldiğinde, insanlık büyük bir tehlikenin ortasında kalır. Bu sırada bir komplo, hem iyi hem de kötü tüm yaratıkları sonsuza dek yeryüzünden silmekle tehdit eder.

GODZİLLA VS KONG FİLMİNİN OYUNCULARI KİM? 

Alexander Skarsgård-Rolü : Nathan Lind

Millie Bobby Brown-Rolü : Madison Russell

Rebecca Hall-Rolü : Ilene Andrews

Brian Tyree Henry-Rolü : Bernie Hayes

Shun Oguri-Rolü : Ren Serizawa

Eiza Gonzalez-Rolü : Maya Simmons

Julian Dennison-Rolü : Josh Valentine

Kaylee Hottle-Rolü : Jia

GODZİLLA VS KONG FİLMİ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Godzilla vs Kong filmi 29 Temmuz Pazartesi günü saat 20:00'de Kanal D'de yayınlanacak.