TRT1 ekranlarında her cumartesi akşamları yayınlanan ve büyük bir ilgiyle takip edilen Gönül Dağı dizisi, 145. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Gönül Dağı dizisini izleyemeyenler ise son bölümü araştırmaya başladı. İşte, Gönül Dağı 145. bölüm FULL İZLE! Gönül Dağı son bölüm izle...

Gönül Dağı-7

GÖNÜL DAĞI 145. BÖLÜM ÖZET

Taner babasıyla ilgili gerçeği amcaoğulları ve eşleri dışında herkesten saklamaya karar verir. Ciritçi defterin sahibiyle ilgili yeni bilgiler bulur. Ciritçi, oğluyla ilgili gerçeği öğrenebilecek midir? Hüseyin'in bebeği için doktorlar erkenden sünnet olmasını tavsiye eder. Ramazan Mete ve Yusuf sünnet olmadığı için amcaoğulları toplu sünnet yapmaya karar verir. Sünnet sırasında neler yaşanacaktır? Erkan, Filiz'le birlikte evlenme kararını Sefer'e söyler. Sefer, Erkan'ın evlilik için canla başla çabalamasını görür. Sefer çocukları için nasıl bir fedakarlık yapacaktır? Asuman ile program yapmak isteyen müzik yapımcısı kasabaya gelir. Yapımcı kasabada neler yaşayacaktır?

Gönül Dağı 4

Kim Milyoner Olmak İster 1109. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kim Milyoner Olmak İster 1109. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

GÖNÜL DAĞI 145. BÖLÜM İZLE

Gönül Dağı son bölümü izlemek için BURAYA tıklayınız.

Kaynak: Haber Merkezi