Gökçe Bahadır'ın saçları alev aldı! Gökçe Bahadır'ın saçları alev aldı!

Gören Kalpler Görme Engelliler Eğitim ve Spor Vakfı kuruluşunun ilk önemli adımı olarak 23.05.2024 tarihinde Anıtkabir ziyaretinde anı defterinde de yazdığı gibi; Türkiye'nin her yerinde yaşayan, yeterli eğitimi zamanında almadığı için hayatın içine dahil olamayan bu nedenle evinde adeta hapis hayatı yaşayan  bir milyonun üzerinde görme engelli bireylere ulaşıp, her insanın hak ettiği  kadar onurlu yaşama kavuşabilmesi için çalışmak üzere kurulmuştur.

Görme Engelli2
Yaklaşık 27 yıllık Özel Eğitimde, rehabilitasyonda, sanat ve sporda damgasını vuran derneğimizin,ilk  adımı  olarak vakıf da hayat bulacaktır.
Sorunu yaşayan uzman bir kadro idaresinde profesyonellik ile amatörlüğü birleştiren bir eğitim ekibi sporda da yüzlerce görme engelli sporcuyu yetiştiren antrenörleri ile sürece damgasını vuracaktır.
 Görme engelli bireyler ve aileleri üniversitelerin  öğretim üyeleri kamunun ve yerel yöneticilerin,görevli ve uzman kişilerinin de içinde yer aldığı, önleyici müdahale ve aile yönlendirme takip merkezlerinin 81 il ve ilçelerde kurulması için vakfımız kolları sıvamıştır. 

Görme Engelli 3
Rehberimiz Doç Dr. Mithat Genç hocamızın söylediği gibi biliyoruz ki " Evrenin Tüm Karanlığı Tek Bir Mum Işığının Aydınlığını Yok Edemez."
Kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz.

Görme Engellii5

Kaynak: Haber Merkezi