GTA 6 NE ZAMAN ÇIKACAK?

G T A6.-1

2008 yılında yayınlanan GTA 4, çıkış tarihinden sadece aylar önce ertelenmişti. Oyun kadrosunda yer alan Rockstar North’un eski direktörü Obbe Vermeij ise bunu örnek göstererek GTA 6’nın çıkışı hakkında konuştu. Vermeij’e göre Rockstar; GTA 6’nın piyasaya çıkıp çıkmayacağına karar vermek için Mayıs ayına kadar bekleyecek.

Açık dünya oyunlarının karmaşık yapısı, teknik konularda beklenmedik sorunlara yol açabiliyor. Vermeij, GTA 4’ün çıkış tarihine dört ay kala bile oyunun yetişip yetişmeyeceğinin belirsiz olduğunu hatırlattı. Bu yüzden önümüzdeki Mayıs ayına kadar GTA 6’nın geleceği belirsiz görünüyor.

GTA NEDİR?

G T A 6 P C.j

Grand Theft Auto VI, Rockstar Games tarafından geliştirilmekte olan bir aksiyon-macera oyunudur. Grand Theft Auto V'in (2013) ardından sekizinci ana Grand Theft Auto oyunu ve genel olarak on altıncı oyunu olacaktır.

Oyun 5 Aralık 2023'te ilk fragmanla resmen duyuruldu, 2025 yılında PlayStation 5 ve Xbox Series X/S için piyasaya sürülmesi planlanıyor. Florida'dan esinlenilen kurgusal Leonida eyaletinde geçen hikâye, suç ikilisi Lucia ve ortağını takip edecek.

Meta’dan Rus medya kuruluşlarına yasak geldi Meta’dan Rus medya kuruluşlarına yasak geldi

G T A 6 P C

Kaynak: Haber Merkezi