NOW Haber spikeri Gülbin Tosun, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalar nedeniyle süresiz izne çıkarıldığı iddialarını duyurdu. Sosyal medya hesabında, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a yönelik sert eleştirileri nedeniyle böyle bir duruma geldiğini belirten Tosun, hayvan hakları konusundaki duruşunu yineledi. Ancak, bu iddiaların resmi bir kaynak tarafından onaylanmadığı ve doğrulanmadığı belirtildi.

G V7Yl1S X E A I M C Sq

NOW Haber spikeri Gülbin Tosun, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarda süresiz izne çıkarıldığını duyurdu. Sosyal medya hesabında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a yönelik eleştirilerde bulunan Tosun, "Mansur Yavaş'a Başkan siz ‘sokakta köpek olmaz biz bakarız’ derken hapsettiğiniz ve önlerinde suyu bile olmayan canlıları mı kastetmiştiniz!! Ne diyeyim bir bardak suya muhtaç olun o zaman!!!" şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu.

Gülbin Tosun, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, destek mesajlarına teşekkür ederek, "Destek mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Çok değerlisiniz. İyi ki varsınız can dostları. Ben zorunlu izne çıkarıldım. Henüz çıkışım verilmedi. Sadece bilginize. Hayvan haklarından 1 adım geri yok!" ifadelerini kullandı.

Tosun’un açıklamaları, sosyal medyada geniş bir yankı uyandırdı. "Vay be ülkenin geldiği hale bak! Konuşan ya içeri alınıyor ya da işinden ediliyor! Muhteşem! Havai fişekleri sonraya saklayın!" şeklindeki yorumları, ifade özgürlüğü ve sosyal medyanın rolü konularında geniş çaplı tartışmalara neden oldu. Ancak, Gülbin Tosun'un süresiz izne çıkarılmasıyla ilgili iddiaların henüz resmi bir kaynak tarafından doğrulanmadığı belirtildi.

Manisa Akhisar'da deprem! Kaç şiddetinde oldu? Manisa Akhisar'da deprem! Kaç şiddetinde oldu?

G V7Yl7 O X M A Ii Y8 F

Kaynak: Haber Merkezi