Komutan Lukas kimdir? Tarihteki yeri Komutan Lukas kimdir? Tarihteki yeri

4 Ocak 1988 tarihinde Manisa'da dünyaya gelen Gülşah Durbay, eğitim ve kariyer hayatındaki başarıları ile adını duyurdu. Gıda mühendisliği alanında sağlam bir eğitim alan Durbay, siyasete atılarak Manisa'nın ilk kadın belediye başkanı unvanını kazandı. Peki, Gülşah Durbay kimdir?

Gülşah Durbay (2)-2

Gülşah Durbay Kimdir?

Gülşah Durbay, 4 Ocak 1988'de Manisa'da doğmuş bir liderdir. Eğitim hayatına Manisa'da başlayan Durbay, 2011 yılında Hacettepe Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. Peki, Gülşah Durbay’ın eğitimi ve kariyeri nasıl gelişti?

Gülşah Durbay (1)-2

Gülşah Durbay Eğitim Geçmişi

Durbay, Hacettepe Üniversitesi'nde aldığı eğitim ile gıda mühendisliği alanında uzmanlık kazandı. Şu anda Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nde ekonomi ve finans alanında doktorasına devam ediyor. Bu eğitim geçmişi, onun liderlik ve yönetim becerilerini nasıl etkiledi?

Gülşah Durbay (2)-1

Gülşah Durbay Mesleki Kariyeri

Kariyerine özel bir şirkette yöneticilik yaparak başlayan Durbay, aynı zamanda gıda güvenliği, iş güvenliği, kalite ve strateji konularında danışmanlık da yapmaktadır. Bu profesyonel deneyimleri, Gülşah Durbay’ın yöneticilik yeteneklerini nasıl geliştirdi?

Gülşah Durbay (1)-1

Gülşah Durbay Siyasi Hayatı

CHP Manisa Gençlik Kollarında görev alan Durbay, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Şehzadeler Belediye Başkanı seçilerek Manisa'nın ilk kadın Belediye Başkanı oldu. Siyasi yaşamına nasıl bir yön vermeyi planlıyor?

Gülşah Durbay (2)

Gülşah Durbay Kişisel Bilgileri

  • Yaşı: 36
  • Nerelidir?: Manisa
  • Evli mi?: Bilinmiyor
  • Mesleği nedir?: Gıda Mühendisi, Yönetici, Danışman
  • Serveti ne kadardır?: Bilinmiyor
  • Eğitimi nedir?: Hacettepe Üniversitesi Gıda Mühendisliği mezunu, Doktora (Devam ediyor)

Kaynak: Haber Merkezi