GÜLSİM ALİ İLHAN KİMDİR?

Gülsim İlhan Ali 18 Şubat 1992 Bulgaristan doğumlu, Türk manken, dizi oyuncusudur.

Gülsüm Ali̇.jpg1

18 Şubat 1992'de Bulgaristan'ın en büyük 5. şehri Rusçuk'da doğdu. Bulgaristan'da yaşayan Türk bir ailenin kızıdır. Gayet iyi Türkçe bilgisi yanı sıra iyi derecede Bulgarca, Türkçe, İngilizce ve Japonca dillerini bilmektedir. Bulgaristan'da düzenlenen Super Model yarışmasında Ford Modeli seçildi. 2012 yılında oyunculuğa adım attı.

Gulsimali Reklam Cekim12

Gülsim Ali, ilk olarak 2012 yılında gösterilen başrolünde Hazal Kaya'nın oynadığı Son Yaz Balkanlar dizisinde rol aldı, ardından 4 bölümlük Seddülbahir 32 Saat dizisinde hemşire rolünü oynadı.

Gülsüm Ali̇.jpg3

Atakan Karazor kimdir? Atakan Karazor kimdir?

Yusuf Çim ile birlikte 2016'da Star TV ekranlarında yayımlanan Hanım Köylü dizisinde İlkgün rolünü, Diriliş Ertuğrul'da Aslıhan, 2019'da oynadığı Payitaht Abdülhamid dizisinde Gülcemal, 2020'de rol aldığı Gönül Dağı dizisinde Dilek karakterini canlandırdı.

Gulsim Ali Ilhan3 360X240

HANGİ PROJELERDE YER ALDI?

Gülsüm Ali̇

Son Yaz - Balkanlar 1912

Son Çıkış

Seddülbahir 32 Saat

G U L S I M 1

Hanım Köylü

Diriliş Ertuğrul

Yüzleşme

Payitaht Abdülhamid

Gönül Dağı

Alsancak

SEVGİLİSİ KİM?

Gülsüm Ali̇.jpg1.Jpegv

Oyuncunun, “Masterchef Türkiye” yarışması ile tanınan Hasan Biltekin ile Nevşehir’de tanışıp görüşmeye başladığı iddia edilmişti.
Biltekin’in ise nişanlısı Hülya Acar’dan ayrıldığı öne sürülmüştü.

Gülsim Ali, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Ailem dediğimi dinler. Ben onlarla her şeyi konuşurum. Babam, haksızlığa gelemeyen bir insandır. Bu haberlerden sonra tabii üzülüyorlardır. Susuyoruz çünkü doğrular hep bir zaman sonra ortaya çıkıyor. Ben yanlış bir şey yapmadım ve kötü bir şey yaşamadım. Bugüne kadar çıkan haberleri de bu cümlem ile siliyorum.” Oyuncu, Makedonya’da film çektiklerini ve tatil yapamadığını da belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi