Kuyu-26 Operasyonunda 8 şüpheli yakalandı Kuyu-26 Operasyonunda 8 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye genelinde terörle mücadelede önemli bir adım daha atıldığını duyurdu. Son 5 gündür 17 ilde gerçekleştirilen ‘GÜRZ-9’ operasyonları çerçevesinde, DEAŞ terör örgütüne yönelik kapsamlı bir temizlik harekâtı yürütüldü. Bu operasyonlarda toplam 65 şüpheli yakalanarak adalet önüne çıkarıldı. Bakan Yerlikaya, operasyonların başarıyla devam edeceğini ve terörle mücadelenin son terörist etkisiz hale getirilene kadar süreceğini belirtti.

Tutuklama-3

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, DEAŞ terör örgütüne karşı yürütülen ‘GÜRZ-9’ operasyonları hakkında önemli bilgiler paylaştı. Son 5 gündür Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Balıkesir, Bingöl, Bolu, Hatay, İstanbul, Kırıkkale, Kilis, Konya, Malatya, Mersin, Muğla, Sakarya, Sivas ve Şanlıurfa illerinde gerçekleştirilen operasyonlarda, toplam 65 şüpheli yakalandı. Operasyonlar, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı'nın koordinasyonunda yürütüldü.

Göçmen Tutuklama

Bakan Yerlikaya, operasyonları başarıyla tamamlayan polisleri tebrik ederek, "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar sizlerin duası ve desteği ile durmadan, duraksamadan mücadele edeceğiz" şeklinde açıklamalarda bulundu. İçişleri Bakanı ayrıca, operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerin güvenliğini temenni ederek, milletin dualarının kendileriyle olduğunu vurguladı.

Kaynak: Haber Merkezi