• DOLAR 34,00 %0.29
  • EURO 37,85 %0.63
  • ALTIN 2.821,90 %0.44
  • BİST100 9.577 %-1.12
  • BITCOIN 58.293 %-2.68
  • ETHERIUM 2.282 %-3.97
22°

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş Haberleri

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş haberleri ve güncel Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş gelişmeleri, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile ilgili tüm video, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş fotoğrafları ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş haberleri Güçlü Anadolu - Son Dakika Ankara haberleri sitemizde


Siyaset

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “'Türkiye'nin Mühendis Kızları' projesi ile mühendis genç kızlarımıza destek olduk.

Gündem

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş,son dönemde artan dijital ve oyun bağımlılığının çocukların sağlığını olumsuz etkilediğini belirtti.

Yaşam-Çevre

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının ardından tedavi amacıyla Türkiye’ye getirilen çocuklarla oyunlar oynadı,...

Gündem

Aile Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “İhtiyaç sahibi hanelerimize yönelik hayata geçirdiğimiz desteğimizle onların yanında olmayı sürdürüyoruz.

Gündem

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş bu ay toplam 4,1 milyar TL Evde Bakım Yardımı'nı hesaplara yatırdıklarını açıkladı.

Siyaset

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ailelerin ve çocukların internet kullanımında maruz kaldığı risklerin giderek arttığını belirterek, “Ailelere...

Kültür Sanat

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Ankara’da Anadolu’nun annelik tarihinin sanat eserleriyle yorumlandığı Türkiye’nin ilk Anne Müzesi’ni gezdi.