• DOLAR 34,09 %0.18
  • EURO 38,10 %0.01
  • ALTIN 2.835,63 %0.22
  • BİST100 9.976 %2.06
  • BITCOIN 63.000 %3.36
  • ETHERIUM 2.470 %5.56
15°

Güzellik merkezi Haberleri

güzellik merkezi haberleri ve güncel güzellik merkezi gelişmeleri, güzellik merkezi ile ilgili tüm video, güzellik merkezi fotoğrafları ve güzellik merkezi haberleri Güçlü Anadolu - Son Dakika Ankara haberleri sitemizde


Asayiş

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde güzellik merkezinde solaryum cihazının kablosunda çıkan ufak çaplı yangın paniğe neden oldu.

Gündem

Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Ece Ronay, eski eşinin işyerini kurşunlattığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Kim kimdir?

Merve Nur Akyüz kimdir? Dilan Polat'la ilişkisi nedir? Dubai dönüşü güzellik merkezi açıp, kısa sürede zenginleştikleri için vatandaşlar tarafından soruluyor.

Kim kimdir?

Yavuz Selim Korkut kimdir? Dilan Polat'la ilişkisi nedir? Dubai dönüşü güzellik merkezi açıp, kısa sürede zenginleştikleri için vatandaşlar tarafından soruluyor.

Kim kimdir?

Yasemin Yiğit kimdir? Dilan Polat'la ilişkisi nedir? Dubai dönüşü güzellik merkezi açıp, kısa sürede zenginleştikleri için vatandaşlar tarafından soruluyor.

Kim kimdir?

Murat Yiğit kimdir? Dilan Polat'la ilişkisi nedir? Dubai dönüşü güzellik merkezi açıp, kısa sürede zenginleştikleri için vatandaşlar tarafından soruluyor.

Kim kimdir?

Tolunay Topal kimdir? Dilan Polat'la ilişkisi nedir? Dubai dönüşü güzellik merkezi açıp, kısa sürede zenginleştikleri için vatandaşlar tarafından soruluyor.

Kim kimdir?

İleyda Topal kimdir? Dilan Polat'la ilişkisi nedir? Dubai dönüşü güzellik merkezi açıp, kısa sürede zenginleştikleri için vatandaşlar tarafından soruluyor.

Asayiş

Güzellik salonuna gelen bir şahıs elinde sopayla işyerindeki eşyalara vurarak dağıttı