ELİF KARAASLAN KİMDİR?

Elif Karaarslan .Jpg4

9 Temmuz 2000 tarihinde İstanbul'un Kadıköy ilçesinde dünyaya gelen Elif Karaarslan, alt liglerde hakemlik yapıyor. 24 yaşındaki genç hakem, yönettiği maçların yanı sıra sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekiyor.

KARİYER HAYATI

Elif Karaarslan .Jpg3

Hakem olmadan önce futbol oynayan ve bu spora her zaman merakı olduğunu belirten Karaarslan, futbola ilk olarak Libade Spor Kulübü'nde başladı. Burada lisanssız olarak top koşturan genç hakem, ardından Bakırköy Gençlikspor ve Beşiktaş gibi kulüplerde lisanslı olarak forma giydi.

Elif Karaarslan Kimdir

Elif Karaarslan futbola ne kadar meraklı olsa da ailesi futbol oynamasını istemedi. Yine de genç hakem, zamanla ailesini ikna etti ve yeşil sahalara ayak bastı. Daha 16 yaşındayken Beşiktaş Kadın Futbol Takımı'nda forma giydiği dönemde ön çapraz bağları koparak sakatlandı. 

Kuruluş Osman Begüm Hatun kimdir? Kuruluş Osman Begüm Hatun kimdir?

Elif Karaarslan .Jpg2

Sakatlığının ardından futbolculuk defterini kapatan Karaarslan, sosyal medyada gördüğü yabancı bir kadın hakemden etkilenerek hakem olmaya karar verdi. İlk maçına da 29 Şubat 2020 tarihinde 2. yardımcı hakem olarak çıktı. 

Sosyal medyada iyi bir takipçi kitlesine ulaşan Elif Karaarslan, tribünlerden aldığı güzel tezahüratlarla da ismini duyurdu. An itibarıyla Karaarslan'ın Instagram'da 332 bin takipçisi bulunuyor.

Muhabir: Buse SARI