Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) Başkanı Hüseyin Ar, ANKESOB Başkanlığı görevine başlaması vesilesiyle tebrik ziyaretinde bulunan Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Ziyarette, esnaf ve sanatkarların beklentileri ve yeni dönemde yapılacak esnaf çalışmaları üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

I M G 5191

Ziyarette konuşan Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, "Hak ettiğiniz ANKESOB Başkanlığınızı kutluyorum. Hayırlı olsun, başarılarınızın bundan sonra da devamını diliyorum. Ankara Kent Konseyi olarak ülkemizin kalkınması için çalışan, emek veren, hizmet üreten esnaf ve sanatkarlarımızın her zaman yanındayız. İşbirliği içerisinde olacağız, dayanışma içerisinde olacağız. Sorunlarımızın takipçisi olmaya devam edeceğiz. Esnaf ve sanatkar çalışma gruplarımızla birlikte sizlerle koordineli bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

I M G 5198

Ahilik ve Seymenlik Geleneği İstişare Edildi Ahilik ve Seymenlik Geleneği İstişare Edildi

ANKESOB Başkanı Hüseyin Ar da konuşmasında; "2024-2026 dönemi Yürütme Kurulu üyesi olduğum Ankara Kent Konseyi'mizin değerli Başkanı Sayın Halil İbrahim Yılmaz ve çalışma arkadaşlarından oluşan heyetimize, ANKESOB Başkanı olmam vesilesiyle gerçekleştirdikleri nazik ziyaretleri, tebrik ve zarif çiçek hediyeleri için öncelikle teşekkür ediyorum.

I M G 5195

Ankara Kent Konseyi'nin kentlilik bilinci ve Başkent Ankara'mızın sorunlarının çözümü noktasında gerçekleştirdiği çalışmaları ve projeleri önemsiyoruz. ANKESOB olarak, iki kurum arasında işbirliğinin güçlendirilmesine; Ankara'mızın değerlerine sahip çıkmak ve daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi noktasında Ankara Kent Konseyi ile dayanışma içerisinde her türlü destek ve katkı sağlamaya her zaman olduğu gibi yine hazırız. Bundan sonra da esnaf ve sanatkarlarımıza katma değer sağlayacak tüm projelere işbirliği içerisinde paydaş olarak katılım sağlamaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz'a ziyarette, Yürütme Kurulu Üyeleri; Ömer Şan, Düzgün Esina ve Hicran Koca, Çalışma Grupları Koordinatörü Oğuzhan Bozdağ, Kızılay ve İzmir Caddesi İş İnsanları Derneği Başkanı Yusuf Yavuz da eşlik etti. 

Kaynak: Haber Merkezi