Spor

Halkbank, Şampiyonlar Kupası'na Hazırlanıyor

Halkbank, 1 Ekim’de Arkas Spor ile finalde karşılaşacak. Ma’a, centilmence bir mücadele beklediklerini belirtti.

Abone Ol

Halkbank, 2024 AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası finaline büyük bir heyecanla hazırlanıyor. 1 Ekim Salı günü İstanbul’da, Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda saat 17:00’de oynanacak olan karşılaşmada, son şampiyon Halkbank ile finalisti Arkas Spor karşı karşıya gelecek.

Final Mücadelesi

Müsabaka, geçtiğimiz yıl hem lig hem de kupa şampiyonu olan Halkbank ile Arkas Spor arasında geçecek. Halkbank, bu sezonun ilk kupasını kazanarak lige moralli bir başlangıç yapmak istiyor. Takım, hazırlıklarını Ankara’da sürdürüyor.

Centilmenlik ve Mücadele

Pasör ve Takım Kaptanı Micah Ma’a, karşılaşma öncesi yaptığı açıklamada, “Süper Kupa’da oynama fırsatı bulduğumuz için çok heyecanlıyız. Zor bir hazırlık dönemi geçirdik, ancak kupa için mücadele etmekten heyecan duyuyoruz,” ifadelerini kullandı. Arkas Spor’un güçlü bir ekip olduğunu vurgulayarak, centilmence bir spor mücadelesi beklediğini belirtti.

Kupa Sevinci İçin Hedef

Halkbank’ın diğer pasörü Oğulcan Yatgın, takımındaki ilk sezonunda kupa sevinci yaşamak istediğini dile getirdi. Arkas Spor’un Balkan Kupası’nı kazanarak özgüven kazandığını belirten Yatgın, “Bizim inançlı bir ekibimiz var. Tek maçlık yarışmalarda inanç da çok önemlidir,” dedi. Yatgın, "Şampiyonlar Kupası ile poz vereceğimize eminim," şeklinde görüş belirtti.