Spor

Halkbank, Spor Toto ile Derbide Karşılaşıyor

Halkbank, Spor Toto ile derbide karşı karşıya geliyor. Maç, 27 Ekim Pazar günü saat 15:00’te başlayacak.

Abone Ol

Voleybolda SMS Grup Efeler Ligi’nde üçüncü hafta maçları 27 Ekim Pazar günü oynanacak. Bu haftanın en dikkat çekici karşılaşması ise Halkbank ile lig lideri Spor Toto arasında gerçekleşecek. İki galibiyetle ligde ilerleyen Halkbank, bu önemli mücadelede üç puan hedefliyor.

Müsabaka ile ilgili görüşlerini paylaşan genç yıldız Berk Dilmenler, takımın her geçen gün geliştiğini ve hatalardan arınmanın önemine vurgu yaptı. Üst üste ikinci derbiye çıkacaklarını belirten Dilmenler, “Hedefimizde iyi oyun oynayarak üç puana ulaşmak var. Hafta boyunca iyi çalıştık” dedi.

Dilmenler, “Biliyoruz ki, saygıdeğer bir rakiple oynayacağız. Maça çıktığımızda hem rakibimize hem oyuna saygı duyarak mücadele edeceğiz. Birbirine alışmış kaliteli bir kadromuz var” şeklinde konuştu. Bu derbi, Halkbank için moral ve motivasyon kaynağı olacak.

Halkbank, Spor Toto karşısında alacağı galibiyetle dördüncü maçına yüksek bir motivasyonla çıkmayı hedefliyor. Taraftar desteğiyle sahaya çıkacak olan Halkbank, galibiyetle ligdeki iddiasını sürdürmeyi amaçlıyor. Derbideki heyecan dorukta!

Bu kritik karşılaşma, voleybolseverler için kaçırılmayacak bir mücadele olacak. 27 Ekim Pazar günü TVF Z.B. Voleybol Salonu'nda buluşacak olan iki güçlü takım, seyircilere unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor.