Kültür Sanat

Hareketsiz Sekiz filminin konusu ne, oyuncuları kim?

Hareketsiz Sekiz filmi, sinemanın ardından televizyon ekranlarında da izleyicilerle buluşuyor. Bu akşam televizyonda yayınlanacak film merak konusu oldu. Peki, Hareketsiz Sekiz filminin konusu ne, oyuncuları kim?

Abone Ol

Hareketsiz Sekiz filmi 2019 yılında çıkan komedi türünde bir filmdir. Hareketsiz Sekiz filminin yönetmenliğini Ali Yorgancıoğlu yaparken, senaristliğini Ayberk Çınar üstlenmiştir. Peki, Hareketsiz Sekiz filminin konusu ne? Hareketsiz Sekiz filminin oyuncuları kim? Hareketsiz Sekiz filmi hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar...

HAREKETSİZ SEKİZ FİLMİNİN KONUSU NE?

Hareket Sekiz, Rus mafya liderinin peşinde düşen üç polis memurunun hikayesini konu ediyor. Bu zamana kadar tesadüfi başarılar elde eden polis memurları Bünyamin, Reşat ve Kazım’ın zorlu bir görevi vardır. Rus mafya lideri Zolka, büyük bir kaçakçılık peşindedir. Zolka, bor madenini, özel bir silahta kullanılması için Türkiye’den yurt dışına kaçırmayı planlamaktadır. Rus mafyasının alt etmekle görevlendirilen Bünyamin, Reşat ve Kazım, kendilerini zorlu bir maceranın içinde bulurlar. Başlarına geleceklerden habersiz büyük bir kargaşanın içine düşün üç polis, Rus mafyasını alt etmeyi başarabilecek midir?

HAREKETSİZ SEKİZ FİLMİNİN OYUNCULARI KİM?

Ali Sunal-Rolü : Bünyamin

Onur Atilla-Rolü : Resat

Sarp Bozkurt-Rolü : Kazim

Devrim Yakut-Rolü : Neriman

Bihter Dinçel-Rolü : Ebruli

Gürgen Öz-Rolü : Zolka

Hakan Bilgin-Rolü : Nejat

Hande Katipoğlu-Rolü : Canan

HAREKETSİZ SEKİZ FİLMİ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Hareketsix Sekiz filmi 13 Haziran Perşşembe günü saat saat 22:30'da Now TV'de yayınlanacak.