Gündem

HD grup kimin? HD holding kimin? HD İskender'in sahibi kim?

Arama motorlarında, "HD grup kimin? HD holding kimin? HD İskender'in sahibi kim" soruları aratılıyor. Peki, HD grup kimin? HD holding kimin? HD İskender'in sahibi kim? İşte tüm merak edilenler...

Abone Ol

Yurttaşlar, HD grubu merak ediyor. Arama motorlarında, "HD grup kimin? HD holding kimin? HD İskender'in sahibi kim" soruları aratılıyor. Peki, HD grup kimin? HD holding kimin? HD İskender'in sahibi kim? İşte tüm merak edilenler...

HD GRUP KİMİN

Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Demirağ, “Hedef, beş yıl içinde 500 restoran” diyor. Temelleri 1995 yılında Hakan Demirağ tarafından atılan HD Holding, ilk restoranı HD İskender'i Ankara'da açtı.

Kaan Demirağ ne mezunu?

Kaan Demirağ, HD Group'un ikinci kuşak yöneticisi. Ortaokul ve lise yıllarında boş zamanlarını, HD İskender'in kurucusu olan babası Hakan Demirağ'ın ofisinde geçirdiğini anlatan Kaan Demirağ, 2004 yılında Bilkent Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun olduktan sonra askerliğini yapıp hemen babasıyla işe başlamış.

Pideko kimin?

Temelleri 1995 yılında Hakan Demirağ tarafından Ankara'da atılan HD Holding, bugün Türkiye'nin en büyük gıda zincirlerinden biri. Bünyesinde HD İskender, HD Döner, Pidem ve Pideko markalarını bulunduran holding, yaklaşık iki yıl önce yeni bir yapılanma sürecine girdi.

Pidem ne zaman kuruldu?

Pidem Restaurant; ilk olarak 2010 yılının Eylül ayında kurulmuştur.

Kaan Demirağ daha once evlendi mi?

Kaan Demirağ, 2009 yılında o dönem sevgilisi olan Nur Atan'a yaptığı görkemli evlilik teklifi ile gündeme gelmişti. İkili kısa bir süre sonra nikah masasına oturmuştu ancak daha sonra boşanmıştı. Daha sonra adı Aslışah Alkoçlar ile anılan Kaan Demirağ bir süre önce Alkoçlar ile nişanlanmıştı.

Pidem kime bağlı?

HD Holding, başarılarla dolu serüvenine 1995 yılında Ankara'da başladı. İsmini, kurucusu Hakan Demirağ'dan alan HD Holding, HD İskender ile çıktığı yolda bünyesine HD Döner ve Pidem markalarını da katarak Türk mutfağının geleneksel lezzetlerini misafirlerine daha geniş bir yelpazede sunmaya devam etti.

Pidem nedir?

Kaliteli, doyurucu, hızlı, uygun fiyatlı! Bugün 50'den fazla ilde 200'e yakın restoranımızla Türkiye'nin en yaygın pide zinciriyiz. İşinin ehli ustalarımızın siparişe özel olarak hazırladığı bol malzemeli pidelerimizi en uygun fiyatla sunuyoruz. Her restoranımızda «taze ve günlük hamur» kullanıyoruz.

Kaan Demirağ kiminle evli?

Uzun süredir birlikte olan Aslışah Alkoçlar ile Kaan Demirağ bir süre önce nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Aslışah Alkoçlar - Kaan Demirağ bugün dünyaevine evine girdi.

Kaan Demirbağ ne iş yapıyor?

HD Grup'un lideri konumunda bulunan Kaan Demirağ, 37 yaşındadır. Burger House, Tadım Pizza, HD İskender, HD Döner ve Pidem gibi önemli restoran zincirlerini bünyesinde bulunduran HD Grup'un Genel Başkanı olan Kaan Demirağ, köklü bir aileye mensuptur.

Haber Merkezi