Kültür Sanat

Hep Yek 4: Bela Okuma Altan filminin konusu ne, oyuncuları kim?

Hep Yek 4: Bela Okuma Altan filmi, sinemanın ardından televizyon ekranlarında da izleyicilerle buluşuyor. Bu akşam televizyonda yayınlanacak film merak konusu oldu. Peki, Hep Yek 4: Bela Okuma Altan filminin konusu ne, oyuncuları kim?

Abone Ol

Hep Yek 4: Bela Okuma Altan filmi 2021 yılında çıkan komedi türünde bir filmdir. Hep Yek 4: Bela Okuma Altan filminin yönetmenliğini Özgür Bakar yaparken, senaristliğini Bilal Kalyoncu ve Özgür Bakar birlikte üstlenmiştir. Peki, Hep Yek 4: Bela Okuma Altan filminin konusu ne? Hep Yek 4: Bela Okuma Altan filminin oyuncuları kim? Hep Yek 4: Bela Okuma Altan filmi hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar...

HEP YEK 4: BELA OKUMA ALTAN FİLMİNİN KONUSU NE?

Beladan uzak duramayan Altan ve isim benzerliğiyle mevzuya dahil olan Gürkan, bu sefer daha büyük bir bela olan Ali Kaptan'a bulaşır. Şeytan'ın yeryüzündeki gölgesi olarak nam salan Ali Kaptan'ın kendisine has işkence yöntemleri vardır. Başına gelen olaylardan sıyrılmaya çalışan ikili, uçkur belasına kendilerini daha beter durumların içinde bulur. Ali Kaptan'a hayatları pahasına borçlanan ikiliyi, Gürkan'ın aşiret reisi olan dayısı Ferruh kurtarmaya çalışacaktır.

HEP YEK 4: BELA OKUMA ALTAN FİLMİNİN OYUNCULARI KİM?

İnan Ulaş Torun

Önder Açıkbaş

Yıldırım Memişoğlu

Orhan Aydın

Serdal Genç

Şafak Sezer

Duygu Bakar

Barbaros Dikmen

HEP YEK 4: BELA OKUMA ALTAN FİLMİ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Hep Yek 4: Bela Okuma Altan filmi 12 Haziran Çarşamba günü saat 20:00'de Kanal D'de yayınlanacak.