Her Şey Aşk İçin filmi 2023 yılında çıkan komedi türünde bir filmdir. Her Şey Aşk İçin filminin yönetmenliğini ve senaristliğini Ahmet Kapucu üstlenmiştir. Peki, Her Şey Aşk İçin filminin konusu ne? Her Şey Aşk İçin filminin oyuncuları kim? Her Şey Aşk İçin filmi nerede çekildi? Her Şey Aşk İçin filmi hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar...

Her Sey Ask Icin E1695413467316

HER ŞEY AŞK İÇİN FİLMİNİN KONUSU NE?

Bir süredir birlikte olan Sadef ve Alper, artık ilişkilerini evlilikle taçlandırmak ister. Ancak Alper ailesiyle birlikte Sedef'i istemeye gittiğinde Sedef'in dedesi Emekli Albay İskender, müstakbel damadının bedelli askerlik yaptığını öğrenince evlenmelerine izin vermez. İskender, ancak Alper'in 30 gün boyunca çiftliğinde askeri eğitime tabii tutulması karşılığında torununun evlenebileceğini söyler. Teklifi hemen kabul eden Alper, isyanlar içerisinde İskender'in verdiği eğitimleri yapar. Ancak bu sırada o İskender'in vasiyetini bulur. Alper, Alzheimer olan İskender ölmeden önce vasiyetini yerine getirebilmek için onunla birlikte macera dolu bir yolculuğa çıkar.

Her Sey Ask Icin 2023 Fragman 10800955 10700 640X360

Netflix 7 Eylül 2024 TOP 10 listesinde hangi yapımlar var? Netflix 7 Eylül 2024 TOP 10 listesinde hangi yapımlar var?

HER ŞEY AŞK İÇİN FİLMİNİN OYUNCULARI KİM?

Safa Sarı

Zafer Algöz

Gizem Sevim

Özlem Türkad

Yüksel Ünal

Zeynep Kaçar

Nazan Diper

Eslem Akar

Her Sey Ask Icin Filminin Cekimleri Basladi H36464 7Da4D

HER ŞEY AŞK İÇİN FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Aşkı için her şeyi yapmaya hazır olan Alper, evliliklerinin önündeki son engeli kaldırmak için Sedef'in emekli albay dedesinin çiftliğinde askerî eğitimden geçmeyi kabul eder.

Her Şey Aşk Içinn

HER ŞEY AŞK İÇİN FİLMİ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Her Şey Aşk İçin filmi 24 Temmuz Çarşamba günü saat 20:00'de NOW TV'de yayınlanacak.

Kaynak: Haber Merkezi