Hızlı ve Öfkeli 8 filmi 2017 yılında çıkan aksiyon/gerilim türünde bir filmdir. Hızlı ve Öfkeli 8 filminin yönetmenliğini F. Gary Gray yaparken, senaristliğini Chris Morgan üstlenmiştir. Peki, Hızlı ve Öfkeli 8 filminin konusu ne? Hızlı ve Öfkeli 8 filminin oyuncuları kim? Hızlı ve Öfkeli 8 filmi nerede çekildi? Hızlı ve Öfkeli 8 filmi hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar...

Hızlı Ve Öfkeli 8

Görev Başında (Line of Duty) filminin konusu ne, oyuncuları kim? Görev Başında (Line of Duty) filminin konusu ne, oyuncuları kim?

HIZLI VE ÖFKELİ 8 FİLMİNİN KONUSU NE?

Suça bulaşmış olan ekip artık sakinleşmiş ve suçtan uzak bir hayat yaşamak istediklerine karar vermişlerdir. Dom ve Letty evlenip balayına giderlerken Brian ile Mia da emekli olmaya karar vermiştir. Dünya turu yapan ekip her ekip üyesinin temize çıkmasıyla birlikte normal hayatlarına geri döner. Ancak, gizemli bir kadın olan Chiper, Dom’u hedef almış durumdadır. Dom'u tekrar suça bulaşmaya ikna eden Chiper, Dom'u sevdiği ve güvendiği insanlardan da ayıracaktır. Artık Dom'u durdurmanın tek yolu ekibin geri kalanının onun peşine düşmesidir.

Hızlı Ve Öfkeli 8 Nerede Çekildi

HIZLI VE ÖFKELİ 8 FİLMİNİN OYUNCULARI KİM?

Vin Diesel-Rolü : Dominic Toretto

Dwayne Johnson-Rolü : Hobbs

Jason Statham-Rolü : Deckard Shaw

Michelle Rodriguez-Rolü : Letty "Ortiz" Toretto

Tyrese Gibson-Rolü : Roman Pearce

Charlize Theron-Rolü : Cipher

Ludacris-Rolü : Tej Parker

Nathalie Emmanuel-Rolü : Ramsey

Hızlı Ve Öfkeli 8 Oyuncuları

HIZLI VE ÖFKELİ 8 FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Hızlı ve Öfkeli 8 filminin çekimler Nisan'ın sonlarında Küba'nın başkenti Havana'da başladı. Çekimler Nisan 2016'da Akranes'te devam etti. Çekimler Mayıs'ta Cleveland ve Ohio'da devam etmek üzere ayarlandı. Son çekimler yılın sonlarına doğru Atlanta ve New York'ta gerçekleşti.

Hızlı Ve Öfkeli 8 Konusu

HIZLI VE ÖFKELİ 8 FİLMİ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Hızlı ve Öfkeli 8 filmi 8 Ocak Pazartesi günü saat 20:00'de Kanal D'de yayınlanacak.

Kaynak: Haber Merkezi