Ankara’nın prestijli mekanlarından Tebessüm Luxury’de gerçekleşen bir düğün töreni, hem şehrin esnaf ve sanatkar camiasını hem de yüksek profilli isimleri bir araya getirdi. ANKESOB Başkanı Hüseyin Ar ve TŞOF Başkanı Mehmet Yiğiner, bu özel günde genç çiftin nikah şahitliğini üstlenerek, yeni bir hayata adım atan Furkan Yalçın ve Şimal Esma çiftinin mutluluğuna ortak oldular. Tören, hem aile yakınlarının hem de esnaf camiasının katılımıyla renkli anlara sahne oldu.

I M G 9366

Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) Başkanı Hüseyin Ar, ANKESOB Sicil Müdürü Ziya Yalçın'ın oğlu Furkan ile Şimal Esma çiftinin düğün töreninde Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Mehmet Yiğiner ile birlikte nikah şahitliği yaptı.

I M G 9304

Altındağ'da annelere büyük destek Altındağ'da annelere büyük destek

Tebessüm Luxury'de gerçekleşen düğün törenine Yalçın ve Karataşoğlu aileleri, yakınları ve sevenlerinin yanı sıra Ankara esnaf ve sanatkar camiası meslek odalarının başkan ve yöneticilerinden çok sayıda isim katıldı.

Katıldığı düğünde genç çiftin nikah şahitliğini yapan ANKESOB Başkanı Hüseyin Ar, kıyılan nikahın ardından evlilik cüzdanını geline takdim etti.  "Bir ömür mutluluğa evet dediniz. Allah mutlu mesut etsin, evlilik kurumunda sevgi ve saygı her zaman önceliğiniz olsun. Vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirmenizi temenni ediyorum." ifadelerini kullanan Ar,  Yalçın ve Karataşoğlu ailelerini de tebrik etti.  

I M G 9578

TŞOF Başkanı Mehmet Yiğiner de "Genç çiftimizin nikah merasimlerine ve mutluluklarına şahitlik ettik. Kutsal değerleri barındıran aile kurumuna adım atan kıymetli evlatlarımıza bir ömür boyu saadetler diliyor, yürekten kutluyorum. Allah,  genç çiftimize Türk Milleti için güzel ahlaklı, çalışkan, hayırlı nesiller yetiştirmelerini nasip etsin." dedi. 

Kaynak: Haber Merkezi