Geçtiğimiz günlerde kalp kapakçığı ameliyatı olan İbrahim Tatlıses, hastaneden taburcu oldu. Basın mensuplarıyla bir araya gelen Tatlıses, duygusal anlar yaşadı.

"BENİ İNSANLARIN DUALARI YAŞATIYOR"

Ibrahimtatlisesjpeg Z5Hj5A C5 C U2 Wm F Fnv K Xi Y A

Muhabir Online'da yer alan habere göre, oğlu Ahmet Tatlı ve doktoruyla birlikte tekerlekli sandalyeyle hastaneden çıkan İbrahim Tatlıses, kendisini bekleyen basın mensuplarıyla da sohbet etti. Durumunun iyi olduğundan bahseden usta sanatçı "Önce Allah'a sonra doktoruma teşekkür ederim. Ben sahnede kalabilirdim. Süperim, süper iyiyim. Beni insanların duaları yaşatıyor. Allah bitti demeden bitmez. 5 gün sonra Bodrum'da sahneye çıkacağım. Sahnede görüşmek üzere" ifadelerini kullandı.

Ibrahim Tatlises Hastane

Şahan Gökbakar'ın lüks villası kaçak çıktı! Şahan Gökbakar'ın lüks villası kaçak çıktı!

BÜYÜK OĞLU YANINDAN AYRILMADI

Tatlıses'in doktoru ise "İmparator'a yakışır çok güzel bir ameliyat geçirdi. Sağlığına kavuştu. Güzel günler onu bekliyor" dedi. Tatlıses'in yanından bir an olsun ayrılmayan oğlu Ahmet Tatlı da "Allah sevenlerine ve bize bağışladı. Babamız çok iyi. Doktorumuz ve hastane ekibi bizi yalnız bırakmadı. Bütün aile olarak buradaydık. Öyle de olması gerekiyor zaten" şeklinde konuştu.

Secimi Kaybettim Diyen Ibrahim Tatlises 17001309 1868 M

Kaynak: Haber Merkezi