Denizli’de üretilen endüstriyel vantilatörler, Rusya’da dünyaya tanıtıldı Denizli’de üretilen endüstriyel vantilatörler, Rusya’da dünyaya tanıtıldı

İç Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (İÇASİFED) Başkanı Süleyman Ekinci ve beraberindeki iş insanları, Cumhuriyet’in 101. yıl dönümü vesilesiyle Anıtkabir’i ziyaret etti. Bu anlamlı ziyaret, 25 Ekim’de gerçekleştirilecek Cumhuriyet Balosu öncesinde gerçekleştirildi.

İÇASİFED Anıtkabir Ziyareti

Başkan Süleyman Ekinci liderliğindeki İÇASİFED heyeti, Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktı ve Anıtkabir özel defterini imzaladı. Ekinci, burada yaptığı açıklamada, Cumhuriyet’in kuruluşuna ve Atatürk’ün ilke ve inkılaplarına olan bağlılıklarını dile getirdi.

Ekonomik Bağımsızlık Vurgusu

Ekinci, iş insanları olarak iktisadi kalkınmanın tam bağımsızlık için şart olduğunu belirterek, “Üretimden başka çaremiz yok. Ülkemizi daha güzel yarınlara taşımak için buradayız” dedi. Ekinci, Ankara’da sivil toplumun gücünü temsil ettiklerini vurguladı.

Ziyaret sırasında, “Her şeye rağmen devrimlerinin bekçisi olmaya söz veriyoruz” ifadesini kullanan Ekinci, Atatürk’ün kurduğu laik ve demokratik Cumhuriyetin ilelebet payidar kalacağına inandıklarını belirtti. Ziyaret, katılımcılar için duygusal anlara sahne oldu.

Kaynak: Haber Merkezi