İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'ya şu mesajla bildirdi: "Sayın Bakanım, Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan incelemede hasta taşıyan bu ambulansımızın önüne geçen şahısların E.B. ve M. T olduğu tespit edilmiş ve şüpheliler yakalanmıştır. Trafikte geçiş üstünlüğü olan, can taşıyan ve zamanla yarışan ambulansları engellemeye çalışan olursa, onları yakalayıp adalete teslim edeceğiz."

ALİ YERLİKAYA

Bu olay, sağlık çalışanlarının zorlu görevlerine rağmen karşılaştıkları zorlukları bir kez daha gözler önüne serdi. Ambulansların zamanla yarıştığı bir durumda, geçiş üstünlüğünün önemi bir kez daha ortaya çıkıyor.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'nın sosyal medya hesabından paylaştığı görüntüdeki olay, toplumda büyük bir infiale yol açmıştı. Ancak İçişleri Bakanlığı'nın hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde şüpheliler yakalanarak adalet önüne çıkarılacak.

Serada tır ile kapı arasına sıkışan güvenlik görevlisi hayatını kaybetti Serada tır ile kapı arasına sıkışan güvenlik görevlisi hayatını kaybetti

Kaynak: Haber Merkezi