Kanla D dizisi İnci Taneleri bu sezona "Azem" karakterinin yaşlanıp tekrardan hapishaneye girmesi ile başlayacak. İzleyenlerin merakla beklediği yeni sezon için araştırmalar hız kazandı. Peki, İnci Taneleri yeni sezon ne zaman başlıyor?  İşte detaylar...

İNCİ TANELERİ YENİ SEZON NE ZAMAN?

İnci̇ Taneleri̇
Dizinin yeni sezon tanıtımı ekrana geldi ancak resmi olarak yayın tarihi açıklanmadı. İnci Taneleri dizisinin Ekim ayı başında dizi severlerin karşısına çıkması bekleniyor.

İNCİ TANELERİ SEZON FİNALİNDE NE OLMUŞTU?

Inci Taneleri-1

Piraye, Azem’in gerçek kimliğini öğrenmesiyle çok büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Zerre, Dilber’i Zahir’den kurtarmak için kendini feda etmeye hazırdır. Cihan’ın, Rezzan ile girdiği tehlikeli ilişki Elif ile olan masum aşkını sarsar. Düğününe sayılı gün kalan Nehir, babası ile görüşmeyi reddedince Cihan, Azem’e bu durumu açıklamak zorunda kalır.

Azem, onca çabadan sonra tekrar başa döndüğünü hissederken çocukları ile yan yana gelir. Fakat bu kavuşma yıllarca hayalini kurduğu gibi olmayacaktır.

YENİ OYUNCULAR DAHİL OLUYOR

İnci̇ Taneleri̇.2

MasterChef Türkiye Dokunulmazlık Oyununu hangi takım kazandı? 19 Eylül MasterChef Türkiye Dokunulmazlık Oyununu hangi takım kazandı? 19 Eylül

Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan'ın kadrosunda yer alan diziye Bestemsu Özdemir ve Aytek Şayan'ın katılması bekleniyor.

İNCİ TANELERİ YENİ SEZON FRAGMANI İZLE!

Inci Taneleri.5

Muhabir: Buse SARI