Infortrend U.2 NVMe Depolama, daha hızlı yolcu işlemleri için havaalanı yapay zekasını güçlendiriyor.

Kurumsal depolama sağlayıcısı Infortrend Teknoloji EonStor GS U.2 NVMe hibrit flaş kurumsal birleşik depolamasının havaalanlarındaki yapay zeka kiosklarını güçlendirerek check-in, sınır kontrolü ve uçağa biniş işlem sürelerini önemli ölçüde azalttığını ve yolculara daha sorunsuz ve hızlı yolculuklar sağladığını duyurdu.
Şirketten yapılan açıklamaya göre, hızlı ve doğru kimlik doğrulamasını sağlamak için, yüksek performanslı ve güvenilir depolama çözümleri, bu gelişmiş sistemler için önemli. Örneğin, EonStor GS 3000U U.2 NVMe depolama yılda on milyonlarca yolcuya hizmet veren uluslararası bir havaalanındaki yüzlerce yapay zeka self servis kioskuna başarıyla güç sağlayabiliyor. U.2 NVMe SSD'lerle yüklü olan bu sistem, 800K'dan fazla IOPS ve düşük gecikme süresine ulaşarak self-check-in ve biyometrik kontroller gibi gerçek zamanlı uygulamalar için verilere hızlı erişim sağlar. Çift yedekli kontrolörlere sahip olan çözüm, yüksek kullanılabilirlik sağlayarak havalimanının 24 saat boyunca devam eden operasyonları için kesintisiz hizmet sunuyor. GS 3000U depolama alanı ayrıca önceden eğitilmiş yapay zeka modellerini barındırarak ve düzenli olarak güncelleyerek kioskları destekler, kişiselleştirilmiş içerik sunumu ve havaalanı hizmetlerini optimize etmek için verimli kullanıcı davranışı veri analizi sağlar.

Android'de İnternet Paylaşımı ve Arama Yansıtma nasıl yapılır? Android'de İnternet Paylaşımı ve Arama Yansıtma nasıl yapılır?

Infotrend1
Infortrend Teknoloji’de Ürün Planlama Kıdemli Direktörü Frank Lee, "Yapay zeka destekli kioskları depolama sistemlerimizle birlikte uygulayarak, havaalanları yüksek yolcu hacimlerini verimli bir şekilde yönetebilir, havaalanındaki sıkışıklığı azaltabilir, güvenlik önlemlerini arttırabilir ve yolcular için sorunsuz, kişiselleştirilmiş bir deneyim sağlayabilir" dedi.

Kaynak: İHA