Türkiye'nin sevilen dizilerinden biri olan "Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi"ye yeni bir isim katıldı. Geçmişte "Hayat Bilgisi" dizisinde canlandırdığı Barbie rolüyle hafızalara kazınan İpek Erdem, dizi setlerine geri dönüyor.

Kim Milyoner Olmak İster'in sunucusu değişti! Bakın yeni sunucu kim oldu Kim Milyoner Olmak İster'in sunucusu değişti! Bakın yeni sunucu kim oldu

Kudüs Fatihi Yeni Bölüm

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, "Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi" dizisi, 10 Haziran'da sezon arasına girmeyi planlıyor. Sedat İnci'nin yönettiği dizi, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Akli Film imzalı dizinin kadrosuna katılan İpek Erdem, heyecan verici bir karakterle seyirci karşısına çıkacak.

kudüs fatihi selahaddin eyyubi

Serdar Özönalan ve Hasan Erimez'in kaleme aldığı dizide İpek Erdem, "Gökçiçek" karakterine hayat verecek. Güzel oyuncu, 25. bölümde diziye dahil olacak ve Arslanşah'ın eşi olarak seyirci karşısına çıkacak. Karakteri, Arslanşah'ın hırsını kullanarak Nureddin üzerinde hakimiyet kurmaya çalışacak.

Ipekerdem 1 4 3 1552368204

İpek Erdem'in diziye katılması, izleyiciler arasında büyük bir heyecan yaratırken, yeni karakteriyle nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi