İstanbul'un spor ve kültür mirasını Paris'te tanıtan İstanbulhouse24, Palais Galliera'da kapılarını ziyaretçilere açtı. Bu özel etkinlik, İstanbul'un Olimpiyat ideallerini, 2027 Avrupa Oyunları'na hazırlık sürecini ve 2036 vizyonunu sergileyerek, sporun birleştirici gücünü ve Türk kültürünün zenginliğini dünyaya gösteriyor. İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Uğur Erdener’in ortak ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlik, sanat, spor ve kültür odaklı bir dizi program ve konuşma ile zenginleştirilmiş.

Team

İstanbul House Nedir?

İstanbulhouse24, İstanbul'un spor ve kültür alanındaki başarılarını kutlayan ve Olimpiyat ideallerini tanıtan özel bir etkinlik alanıdır. Paris’te Palais Galliera'da açılan İstanbul Evi, İstanbul'un spor tutkusunu, kültürel mirasını ve Olimpiyat ruhunu ziyaretçilere tanıtarak, 2027 Avrupa Oyunları'na hazırlık sürecini ve İstanbul'un 2036 vizyonunu gözler önüne seriyor.

G T Q Iv Kr X U A A Xi X2

İstanbul House Nerede?

İstanbul Evi, Paris’in 16. bölgesindeki ünlü Palais Galliera'da yer alıyor. Adres bilgisi şu şekildedir: 10 Av. Pierre 1er de Serbie, 75016 Paris, Fransa.

Instagram çöktü mü? 19 Eylül 2024 Instagram'da sorun mu var? Instagram çöktü mü? 19 Eylül 2024 Instagram'da sorun mu var?

G Ta L P X U A E1I Yj

İstanbul House Etkinlikleri

8 Ağustos 2024 tarihinde düzenlenen etkinlik programında aşağıdaki faaliyetler yer alacak:

  • 10:00 - 18:00: Sergiler ve Oyun Gösterimleri Ziyaretçiler, İstanbul’un spor ve kültür alanındaki başarılarını keşfetme fırsatı bulacak.

  • 11:00 - 12:00: “İstanbul’a Sanatsal Bir Bakış Açısıyla Bakmak” Konuşmacılar: Barış Erbil ve Tarık Tolunay Moderatör: Itır Erhart

  • 13:00 - 14:00: “Zafer Sanatı: Yapay Zekanın 120 Yıllık Olimpiyat Azmine Saygısı” Konuşmacılar: Ferdi Alıcı ve Eylül Alıcı (OUCHHH Studio) Moderatör: Yekta Kopan

  • 15:00 - 16:00: Belediye Başkanı Türk Gençleriyle Buluştu İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gençlerle gerçekleştireceği buluşma.

  • 17:00 - 18:00: “ATATÜRK’ÜN Muhteşem Tablosu: Kültür Devriminin Boyutları” Konuşmacılar: Bedri Baykam ve İzzeddin Çalışlar Moderatör: Yekta Kopan

  • 20:00 - 23:00: Resepsiyon (Sadece Davetli) Davetlilerin katılımıyla gerçekleşecek özel bir resepsiyon.

G Uc B Fc0 Wg A A Ckk P

İstanbul Evi’ne hoş geldiniz; İstanbul’un spor, sanat ve kültür alanındaki başarılarına tanıklık etmek ve şehrin Olimpiyat vizyonunu keşfetmek için sizleri bekliyoruz.

ORTAK EV SAHİPLERİ

EKREM İMAMOĞLU

İstanbul Belediye Başkanı

UĞUR ERDENER

Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı

Kaynak: Haber Merkezi