İstanbul'un Küçükçekmece ilçesi Sefaköy bölgesinde bu sabah saatlerinde yaşanan metrobüs kazası, büyük bir paniğe yol açtı. İki metrobüsün çarpıştığı feci kazada, bir kişi hayatını kaybetti ve 38 kişi ağır yaralandı. İstanbul Valiliği, olayın hemen ardından olay yerine sağlık ekipleri sevk edildiğini ve yaralıların hastanelere taşındığını açıkladı. Bu üzücü olayın ardından, soruşturma başlatıldı. Detaylar ve kazanın perde arkasıyla ilgili tüm bilgileri sizler için derledik.

3 katlı bina alevlere teslim oldu 3 katlı bina alevlere teslim oldu

G W Ilgcn Ws A A A4

29 Ağustos 2024 Perşembe sabahı, İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde bulunan Sefaköy Evlendirme Dairesi bölgesinde meydana gelen metrobüs kazası şehirde büyük bir şok etkisi yarattı. Saat 08.48’de iki metrobüsün çarpışması sonucu bir kişi hayatını kaybederken, 38 kişi de ağır yaralandı. Olayın hemen ardından İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada, bölgeye çok sayıda sağlık ekibi sevk edildiği ve yaralıların çevredeki hastanelere nakledildiği belirtildi.

G W Ij Uf Xg A Ar S1 W

İstanbul Valiliği, olayla ilgili bir soruşturma başlatıldığını duyurdu. Hayatını kaybeden vatandaşın ailesine başsağlığı dileyen Valilik, yaralıların acil şifalar diliyor. Kazanın nedenine dair detayların henüz netleşmediği ve olayın tüm yönleriyle araştırıldığı ifade edildi.

Aw276479 04

Kazanın yaşandığı bölgeye ulaşan sağlık ekipleri, yaralı vatandaşları hızlı bir şekilde hastanelere sevk etti ve olay yerinde geniş çaplı bir inceleme başlatıldı. Valilik, kamuoyuna olayla ilgili gelişmeleri aktarmaya devam edeceğini belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi