Gündem

İUP maaşları hesaplara yattı mı? Ne zaman yatacak?

Vatandaşlar arama motorlarında İUP maaşları ne zaman yatacak? İUP maaşları ne kadar olacak? Sorularına yanıt arıyor. Detaylar haberimizde...

Abone Ol

Vatandaşlar arama motorlarında  İUP maaşları ne zaman yatacak? İUP maaşları ne kadar yatacak? Sorularına yanıt arıyor. Detaylar haberimizde...

İŞKUR İşgücü Uyum Programı maaş ödeme takvimi sorgulanıyor. Toplum Yararına Programlar bünyesinde yürütülen işsiz vatandaşların istihdamı için eğitim ve rehberlik etkinliği olan İUP ilk maaşı yatırılacak. Kişilerin mesleki becerilerinin geliştirilmesi için uygulanan programda ilk maaş tarihi bekleniyor. Adaylar hesaplarını kontrol ediyor. Peki, İŞKUR İUP maaşları ne zaman, hangi tarihte yatacak?

İşgücü Uyum Programı (İUP) maaşları İŞKUR Toplum Yararına Programlar kapsamında vatandaşların hesaplarına yatırılacak. 

İUP MAAŞLARI NE ZAMAN YATACAK?

İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında çalışanların maaşlarının ne zaman yatacağına dair net bir tarih belirlenmedi. Maaş ödemelerinin önümüzdeki günlerde hesaplara yatırılması bekleniyor.

PEKİ NE KADAR ÖDENECEK?

Ödemeler, programda çalışılan gün sayısına göre hesaplanmakta olup, ekim ayından itibaren maaşlarda artış yapılacağı ve aylık miktarın 12 bin TL'ye çıkarılacağı belirtiliyor.