Jacob Rothschild 87 yaşında hayatını kaybetti. Bu gelişme sonrası Jacob Rothschild'ın hayatı ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Yurttaşlar arama motorlarında, '' Jacob Rothschild kimdir? Jacob Rothschild'ın serveti ne kadar? Jacob Rothschild'ın dini ne? Jacob Rothschild'ın çocukları kim? Jacob Rothschild'ın eşi kimdir? Jacob Rothschild'ın Türkiye'deki şirketleri nelerdir? Jacob Rothschild neden öldü'' sorularını aratıyor. Peki,  Jacob Rothschild kimdir? Jacob Rothschild'ın serveti ne kadar? Jacob Rothschild'ın dini ne? Jacob Rothschild'ın çocukları kim? Jacob Rothschild'ın eşi kimdir? Jacob Rothschild'ın Türkiye'deki şirketleri nelerdir? Jacob Rothschild neden öldü? İşte tüm merak edilenler...

Jacob Rothschildd

JACOB ROTHSHILD KİMDİR?

Jacob Rothschild, 30 Nisan 1936'da Berkshire, İngiltere'de doğdu. Jacob Rothschild, 4. Baron Rothschild , OM , GBE , CVO ingiliz emsal , yatırım bankacısı ve Rothschild bankacılık ailesinin bir üyesiydi.

Victor Rothschild, 3. Baron Rothschild'in, ilk eşi Barbara Judith Rothschild'den (kızlık soyadı Hutchinson) en büyük oğluydu. Babası Yahudi bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi, annesi ise evlendiklerinde Ortodoks Yahudiliğe geçti. Rothschild, Eton Koleji'nde eğitim gördü ve ardından Oxford'daki Christ Church'te Hugh Trevor-Roper'ın eğitmenliğiyle tarihte birincilik kazandı. Oxford'da Bullingdon Kulübü'nün bir üyesiydi. Emma Georgina Rothschild ve Amschel Rothschild onun üvey kardeşleridir.

Oturmak için çıktığı balkonda yılan gördü! Oturmak için çıktığı balkonda yılan gördü!

Jacob Rothschild Kimdir

JACOB ROTHSHILD'IN SERVETİ NE KADAR?

Rothschild ailesinin 3-4 trilyon dolar, kontrol ettikleri paranın ise 15 trilyon dolar olduğu tahmin edilmektedir.

Jacob Rothschild Ailesşi

JACOB ROTHSHILD'IN EŞİ KİMDİR?

Jacob Rothschild'ın eşi Serena Dunn Rothschild'dır. Serena Dunn Rothschild, 13 Ocak 2019 tarihinde hayatını kaybetmiştir.

Jacob Rothschild Eşi

JACOB ROTHSHILD NEDEN ÖLDÜ?

Jacob Rothschild'ın ölüm sebebi henüz bilinmiyor.

Kaynak: Haber Merkezi