Kim kimdir?

Jaouen Hadjam kimdir? Jaouen Hadjam nerelidir?

Jaouen Hadjam internette araştırılan isimler arasında. Arama motorlarında, " Jaouen Hadjam kimdir? Jaouen Hadjam kaç yaşında, nereli? Jaouen Hadjam hangi mevkide oynuyor? Jaouen Hadjam müslüman mı? Jaouen Hadjam'ın dini ne" soruları aratılıyor. Peki, Jaouen Hadjam kimdir? Jaouen Hadjam kaç yaşında, nereli? Jaouen Hadjam hangi mevkide oynuyor? Jaouen Hadjam müslüman mı? Jaouen Hadjam'ın dini ne? İşte tüm merak edilenler...

Abone Ol

Galatasaray ile Young Boys'un karşı karşıya geldiği UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu maçında dikkatleri üzerine çeken Jaouen Hadjam merak ediliyor. Peki, Jaouen Hadjam kimdir? Jaouen Hadjam kaç yaşında, nereli? Jaouen Hadjam hangi mevkide oynuyor? Jaouen Hadjam müslüman mı? Jaouen Hadjam'ın dini ne? İşte tüm merak edilenler...

JAOUEN HADJAM KİMDİR?

Jaouen Djimmy Hadjam, 26 Mart 2003'te Fransa'da doğmuştur. İsviçre Süper Ligi kulübü Young Boys'da forma giyemektedir.

Hadjam, 18 Ocak 2019'da Paris FC ile ilk profesyonel sözleşmesini imzaladı.

Hadjam  17 Ocak 2023'te Ligue 1 ekibi FC Nantes'a transfer oldu ve kulüple Haziran 2027'ye kadar sürecek bir sözleşme imzaladı. 

Nisan 2023'te Hadjam, Ramazan orucunu bozmayı reddettikten sonra Nantes kadrosundan çıkarıldı. Nantes teknik direktörü Antoine Kombouare daha sonra Hadjam'ın deplasman maçları için orucunu bozmayı kabul ettiğini ve kararına saygı duyduğunu açıkladı.

Hadjam, 19 Ocak 2024'te İsviçre Süper Ligi kulübü Young Boys ile Haziran 2028'e kadar 1,3 milyon €'luk bir ücret karşılığında sözleşme imzaladı.

JAOUEN HADJAM KAÇ YAŞINDA?

Jaouen Hadjam 21 yaşındadır.

JAOUEN HADJAM NERELİ?

Hadjam, Fransa'da doğdu ve Cezayir asıllıdır. Fransa'nın eski genç uluslararası oyuncusudur ve Fransa U19 takımına kadar oynamıştır. Ancak daha sonra Cezayir'i temsil etmeye karar verdi ve 2023'te Cezayir için ilk maçına çıktı.

JAOUEN HADJAM HANGİ MEVKİDE OYNUYOR?

Jaouen Hadjam sol bekte görev yapmaktadır.

JAOUEN HADJAM'IN DİNİ NE?

Jaouen Hadjam müslümandır.

JAOUEN HADJAM GALATASARAY 

Galatasaray maçlarındaki performansıyla dikkat çeken sol bek Jaouen Hadjam için sürpriz bir transfer ihtimali gündeme geldi.

Milliyet'in haberine göre; Sol bek takviyesi yapmayı planlayan Galatasaray, Young Boys'tan Jaouen Hadjam'ı listesine ekledi.