Kültür Sanat

Joker: İkili Delilik filmi beklentileri karşılayamadı!

2019 yapımı Joker filminin devamı niteliğindeki Joker: İkili Delilik filmi gişede beklentileri karşılayamadı.

Abone Ol

Başrollerinde Oscar ödüllü Joaquin Phoenix ve Lady Gaga’nın paylaştığı Joker: İkili Delilik filmi beklentileri karşılayamadı. 2019 yapımı Joker filminin devamı niteliğindeki yapım, açılış haftasında ABD’de 38 milyon dolar hasılat elde etmiş ve 50-70 milyon dolarlık tahminlerin çok altında kalmıştı.

İkinci hafta daha da kötü bir gişe performansı sergileyen film, ABD’de yalnızca 7 milyon dolar hasılat yaptı. İkinci haftada ABD’de yüzde 81’lik bir gelir kaybı yaşayan filmin dünya çapında ise 165 milyon dolar hasılata ulaşarak 200 milyon dolarlık bütçesinin gerisinde kaldı.

JOKER: İKİ DELİLİK FİLMİNİN KONUSU NE?

Joker: İkili Delilik, akıl hastane kaldırılan Arthur Fleck namı diğer Joker’in hikayesini konu ediyor. Arthur Fleck , kendini en kötü suçluların kaldığı bir psikiyatri kurumu olan Arkham Asylum'da bulur. Arthur, burada Joker olarak işlediği suçlardan dolayı yargılanmayı beklemektedir.  Arthur, Joker kimliğiyle giderek daha fazla mücadele ederken, gerçi aşkı bulduğuna inandığı Harleen Quinzel  ile  tanışır. Onunla birlikte huzuru bulmakla kalmaz aynı zamanda her zaman içinde olan müziği de bulur. 

JOKER 2 DİJİTALE GELECEK

Yapım şirketi, Joker 2’yi vizyona girmesinden bir aydan daha kısa bir süre sonra dijitale taşıma kararı aldı. Film, 29 Ekim’de dijital platformlarda satışa sunulacak.