Parola Parola çok yakında TV8'de! Kaan Sekban'ın sunumu ile başlıyor? Peki Kaan Sekban kimdir?, Kaan Sekban nereli?, Kaan Sekban kaç yaşında? işte tüm merak edilenler

Kaan Sekban (4)4

Kaan Sekban Kimdir?

Türk komedyen, yazar ve oyuncu Kaan Sekban, hem sahne performansları hem de yazdığı kitaplarla tanınan bir sanatçıdır. İstanbul'da 18 Ocak 1983 tarihinde doğan Sekban, Yıldız Teknik Üniversitesi'nde Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden lisans, Bahçeşehir Üniversitesi'nde ise Stratejik Pazarlama ve Marka Yönetimi üzerine yüksek lisans derecesi almıştır.

Çağdaş Atan kimdir? Çağdaş Atan kimdir?

Kaan Sekban (4)

Kaan Sekban  Eğitim ve Kariyer

Garanti Bankası'nda on yıl boyunca çalıştıktan sonra oyunculuk ve müzikal atölyelerine katılarak sahne sanatlarına yönelen Sekban, kurumsal hayatı hicveden skeçleri ve ev yapımı canlı talk show'ları ile dikkat çekti. "Tebrikler Kovuldunuz!" (2017) adlı otobiyografik kitabı çok satanlar listesine girmiş ve yönetim, liderlik ve iş dünyasıyla ilgili kategorilerde ödüller kazanmıştır. 2023 yılında "Küçük Ünlü Uyumu" adlı ikinci kitabını yayımlamıştır.

Kaan Sekban (5)

Kaan Sekban  Film ve Dizi Kariyeri

Oyunculuk alanında da aktif olan Kaan Sekban, "Her Şey Aşktan" (2016) adlı filmde ve "Jet Sosyete" (2018) dizisinin 15. bölümünde rol almıştır.

Kaan Sekban (2)

Kaan Sekban  Sahne Performansları ve Programlar

Sekban, "Kaan Sekban Saçmalar" adlı tek kişilik sahne gösterileriyle ve "Kaan Sekban'la Alt Tarafı Bi' Talk Show" programıyla da tanınır. Ayrıca YouTube'da "Gömercin Kuşları" programını sunmaktadır.

Kaan Sekban (3)

Kaan Sekban  Özel Hayatı

Kaan Sekban Kaç Yaşında?

Kaan Sekban, 18 Ocak 1983 doğumlu.

 

Kaan Sekban Aslen Nereli?

Kaan Sekban, aslen İstanbulludur.

Kaan Sekban (33)

Kaan Sekban Babası Kimdir?

Kaan Sekban'ın babası Kurtuluş Sekban'dır.

 

Kaan Sekban Annesi Kimdir?

Kaan Sekban'ın annesi Semiramis Sekban'dır.

 Kaan Sekban (1)

Kaan Sekban Evli mi?

Kaan Sekban'ın evlilik durumu hakkında bilgi bulunmamaktadır.

 

Kaan Sekban Mesleği Nedir?

Kaan Sekban, komedyenlik, yazarlık ve oyunculuk alanlarında başarılı bir kariyere sahip olan Türk sanatçıdır. Bu mesleklerde gösterdiği yetenek ve çalışmalarıyla geniş bir hayran kitlesi edinmiş ve Türk sanat dünyasında önemli bir yere sahip olmuştur.

 Kaan Sekban (11)

Kaan Sekban Ne Mezunu?

Kaan Sekban, Yıldız Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümü lisans ve Bahçeşehir Üniversitesi Stratejik Pazarlama ve Marka Yönetimi yüksek lisans mezunudur.

 Kaan Sekban (22)

Kaan Sekban Hangi Bankada Çalıştı?

Kaan Sekban, 10 yıl boyunca Garanti Bankası'nda çalışmıştır

Kaan Sekban, enerjik sahne performansları, mizahi üslubu ve yazdığı eserlerle Türkiye'de geniş bir hayran kitlesi edinmiş ve komedi alanında önemli bir yer edinmiştir.

Editör: İrem Akbaş