Kültür Sanat

Kader (Fatum) filminin konusu ne, oyuncuları kim?

Kader (Fatum) filmi, sinemanın ardından televizyon ekranlarında da izleyicilerle buluşuyor. Bu akşam televizyonda yayınlanacak film merak konusu oldu. Peki, Kader (Fatum) filminin konusu ne, oyuncuları kim?

Abone Ol

Kader (Fatum) filmi 2022 yılında çıkan dedektif/gerilim türünde bir filmdir. Kader (Fatum) filminin yönetmenliğini Juan Galiñanes yaparken, senaristliğini Juan Galiñanes ve Alberto Marini birlikte üstlenmiştir. Peki, Kader (Fatum) filminin konusu ne? Kader (Fatum) filminin oyuncuları kim? Kader (Fatum) filmi hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar...

Kader (Fatum) filminin konusu ne?

Sergio, ailesini kaybetmemek ve kumar sorunundan dolayı bozulan evliliğini kurtarmak için çabalayan biridir. Pablo ise ulusal polis memurudur. Pablo'nun 6 yaşındaki oğlu ağır bir kalp hastasıdır ve organ nakli listesindedir. Bu iki ailenin yolları beklenmedik şekilde keşisir. Sergio, ailesiyle tekrar barışma şansını yakalasa da, kumar alışkanlığından vazgeçemez. Ancak hayatı, kumarhanenin soyulmasıyla tamamen altüst olur. Pablo ise çocuğunun kalp nakli beklediği sırada bu soygunu önlemekle görevlendirilir. Sergio ve Pablo'yu biraraya getiren soygun hayatlarında yeni kararlar almalarına yol açacaktır.

Kader (Fatum) filminin oyuncuları kim?

Luis Tosar-Rolü : Sergio

Álex García (II)-Rolü : Pablo

Elena Anaya-Rolü : Costa

Arón Piper-Rolü : Alejo

María Luisa Mayol-Rolü : Lidia

Pepa Gracia-Rolü : Marta

Xabier Deive-Rolü : Novoa

Isabel Naveira-Rolü : Alejandra

Kader (Fatum) filmi hangi kanalda yayınlanacak?

Kader (Fatum) filmi 27 Haziran Perşembe günü saat 20:00'de Show TV'de yayınlanacak.