KADİR EZİLDİ KİMDİR?

Sunucu Kadir Ezildi Evleniyor Sir Gibi Sakladigi 17488028 8081 M

19 Mart 1995 tarihinde Konya'da doğan Kadir Ezildi, 29 yaşındadır. Özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak görev yapmıştır. İstanbul'da annesi ve erkek kardeşi ile birlikte yaşamaktadır. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla popülerlik kazanan Ezildi, katıldığı televizyon programı sayesinde geniş kitlelere ulaşmıştır.

KADİR EZİLDİ NERELİ?

Slsls

Orhan Ayhan kimdir? Orhan Ayhan neden Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi? Orhan Ayhan kimdir? Orhan Ayhan neden Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi?

Kadir Ezildi, baba tarafından Konyalı, anne tarafından ise Bayburtludur.

KADİR EZİLDİ NASIL ÜNLÜ OLDU?

Kadir Ezildi Kimdir Kac Yasinda Ne Is Yapiyor 13939465 4732 Amp

Kadir Ezildi, temizlik programlarıyla adını tüm Türkiye'ye duyurdu. Temizlik yapmaktan büyük keyif aldığını dile getiren Ezildi, günümüzde 'En Hamarat Benim' programını sunuyor. Daha önce özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalışmaktaydı.

Kadir Ezildi'nin sevgilisi kim? Kadir Ezildi'nin sevgilisi kim?

KADİR EZİLDİ EVLENİYOR MU?

Kadir Ezildi

Geçtiğimiz aylarda katıldığı programda bir sevgilisinin olduğunu açıklayan Kadir Ezildi, bu ay nişanlanıyor. Müstakbel eşi, ailesi ve komşularıyla birlikte hazırlıklara başlayan Ezildi, mağaza mağaza gezerek alışveriş yapmaya başladı. Ünlü ismin aylardır sır gibi sakladığı ve henüz yüzünü göstermediği sevgilisinin fotoğrafı ortaya çıktı. Ezildi, nişan töreninden kısa bir süre sonra da nikah masasına oturacak.

5Dc70D875Af4Ffe6A81C8B021D044Dc3

Kaynak: Haber Merkezi