NOW TV ekranlarında yayınlanan Temizlik Benim İşim yarışmasının sevilen sunucusu Kadir Ezildi'nin yıllar önce kendilerini terk eden babasının ünlü plastik cerrahı Mehmet Ezildi olduğu ortaya çıktı. 

MEHMET EZİLDİ KİMDİR?

Mehmet Ezildii

Atakan Karazor'un babası kimdir? Atakan Karazor'un babası kimdir?

Mehmet Ezildi, Türkiye'nin tanınmış plastik cerrahlarından biridir. Aslen Konyalı olan Mehmet Ezildi, İstanbul'da yaşamaktadır. Kadir Ezildi'nin babası olarak bilinen Mehmet Ezildi, mesleki kariyerinde önemli başarılara imza atmıştır. Bayburtlu Pelin Hanım ile evliliğinden iki çocuk sahibi olan Mehmet Ezildi, daha sonra eşinden ayrılmıştır. Oğlu Kadir Ezildi'nin temizlik programlarıyla ünlü olmasının ardından, nişan törenine katılmamasıyla dikkat çekmiştir.

Kadir Ezildi Nin Babasi Kim 17562595 1574 Amp

Hakkında yapılan yorumlara tepki gösteren Mehmet Ezildi, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Şu ana kadar sessiz kalıp cevap vermeyişimin nedeni oğlum Kadir Ezildi'ye zarar vermemektir. Ayrıca hakkımda bilgi sahibi olmayıp, hakaret içerikli mesaj atan ve yorum yapanlarla ilgili yasal işlemler başlatılmıştır" dedi.

KADİR EZİLDİ’NİN BABASI MEHMET EZİLDİ KÜS MÜ? 

Sunucu Kadir Ezildi Evleniyor Sir Gibi Sakladigi 17488028 4755 Amp

Kadir Ezildi ve babası Mehmet Ezildi arasındaki küslük, ailevi sorunlardan kaynaklanıyor. Kadir Ezildi, babasının kendilerini 13 yaşında terk ettiğini ve bu durumun kendisini derinden etkilediğini belirtti.

Muhabir: Eren Güvendik