KALECİK AÇIK CEZA İNFAZ KURUMU İŞYURDU MÜDÜRLÜĞÜ

 İHALE KOMİSYON BAŞKANLIĞI'NDAN

CİNSİ MİKTARI TAHMİNİ BEDELİ GEÇİCİ TEMİNAT TARİH GÜN VE SAAT İHALENİN ŞEKLİ
LOHMAN LSL CLASSIC cinsi BEYAZ yumurta tavuğu  77 haftalık ,                              ortalama canlı ağırlığı : 1699 gr. ( -+ % 5)                                                                  ( çıkma tavuk ) 12950 (- % 5) 1.307.950,00TL. Toplam tutarın % 3
 
05.06.2024 Pazartesi
Saat : 14:00’de
2886 Sayılı Kanuna göre Açık teklif usulü

 Kalecik Açık Ceza İnfaz Kurumu İşyurdu Müdürlüğü’nün 2886 sayılı kanuna göre Açık teklif usulü ile satışı yapılacak olan cinsi, miktarı, geçici teminatı ve tahmini bedeli çıkarılmış olan; 12950 adet ( -%5)  LOHMAN LSL CLASSIC  cinsi yumurta tavuğu satış işi; İşyurdu ihale komisyonu tarafından 05.06.2024 tarihinde saat: 14:00’de Açık teklif usulü ile Kalecik Açık  Ceza İnfaz Kurumu İşyurdu Müdürlüğü İhale Toplantı odasında yapılacaktır. İhaleye katılacak istekliler tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon numarası beyan edeceklerdir.
Şartnameler; Kalecik Açık Ceza İnfaz Kurumu İşyurdu Müdürlüğünden (Tel: 0 312 8570291, Faks: 0 312 8570298 ) bedelsiz görülerek temin edilebilir.
 Her türlü gecikmeler ve posta yolu ile yapılacak teklifler değerlendirilmeyecektir.
 İlan olunur.
İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler;
İsteklilerin aşağıda sayılan belgeleri başvuru dosyalarında sunmaları gerekir:
 a) Nüfus Cüzdanı fotokopisi, b) Geçici Teminat Belgesi, (Makbuz) c) Vergi Borcu Yoktur SGK borcu yoktur yazısı
 d) İkametgah İlmühaberi, e) Tüzel kişiler için ticari sicil gazetesi, yetki belgesi ve yetkililere ait imza sirküleri f) Vekaleten ihaleye katılma halinde, istekli adına teklifte bulunacak kişinin noterden onaylı vekaletname ile noter tasdikli imza beyannamesi, g) İsteklinin Kooperatif , Dernek, Oda, Federasyon, Konfederasyon veya Vakıf olması halinde tüzel kişilerini kanıtlayıcı belge ile temsile yetkili kişilerin Noter tasdikli imza sürgüleri ve yetki belgeleri sunmaları gerekmektedir. 5- İhale ile ilgili her türlü vergi, resmi harç ve masraflar istekliye aittir. 7- İhaleye katılabilmek için; ilgililer istenilen belgeleri ihale saatine kadar Kalecik Ceza İnfaz Kurumu İşyurdu Müdürlüğüne vermeleri gerekmektedir.

                                                                                                                                                                                             

#ilangovtr Basın No ILN02035588