Show TV'nin yeni dizisi Kalpazan, izleyicilere heyecan dolu bir hikaye sunmaya hazırlanıyor. Dizi, geçtiğimiz günlerde okuma provasından ilk karelerle tanıtıldı ve başrollerinde Timuçin Esen, Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal ve Şükran Ovalı gibi ünlü isimler bulunuyor. Mehmet Ada Öztekin’in yönetmenliğinde ekranlara gelecek dizi, gücün ve servetin peşinde koşmanın getirdiği dramatik sonuçları gözler önüne serecek.

Peki Kalpazan Dizisi Ne Zaman ve Nerede Yayınlanacak?, Kalpazan Dizisinin Konusu nedir?, Kalpazan Dizisinin Oyuncu Kadrosu? işte tüm cevaplar

Kalpazan (3)


Kalpazan Dizisinin Konusu nedir?

 Kalpazan, darphanede sıradan bir memur olarak çalışan Adem’in (Timuçin Esen) oğlu Arda için yaptığı bir sürprizin ardından hayatının altüst olmasını konu alıyor. Adem’in masum hareketi, onu işini, eşini ve oğlunu kaybetme noktasına getirir. Adem’in karizmatik ama sahtekar kardeşi Kartal’ın (Çağlar Ertuğrul) hayatına girişi, durumu daha da karmaşık hale getirir. Polis Ayşe (Deniz Baysal), bu iki kardeşin yasalara meydan okumasına engel olmaya çalışırken, Kartal’ın ona aşık olması tüm dengeleri değiştirir. Dizi, gücün ve servetin insanları nasıl yozlaştırabileceğini ve aile bağlarının sınanmasını çarpıcı bir şekilde anlatıyor.

Kalpazan (6)

Kalpazan Dizisinin Oyuncu Kadrosu?

Dizinin başrollerinde Timuçin Esen (Adem), Çağlar Ertuğrul (Kartal), Deniz Baysal (Polis Ayşe) ve Şükran Ovalı (Canan) yer alıyor. Diğer önemli oyuncular arasında Osman Alkaş, Sarp Akkaya, Deniz Hamzaoğlu, Ali Seçkiner Alıcı, Sinan Arslan, Çağla Naz ve İlker Yağız Selçuk bulunuyor.

Kalpazan (4)

Kalpazan Dizisinin Yönetmen ve Senaristleri kim?

 Dizinin yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin üstlenirken, senaryosunu Sema Ali Erol, Mahir Erol, Ayşenur Sıkı ve Türküler Özgül kaleme aldı.

Kalpazan (1)

Kalpazan Dizisi Ne Zaman ve Nerede Yayınlanacak?

Kalpazan dizisi, yakında Show TV'de yayınlanacak. Yayın tarihi hakkında detaylar netleştikçe izleyicilerle paylaşılacak.

Kalpazan (5)

MasterChef Türkiye 19 Eylül bu akşam! MasterChef Türkiye 19 Eylül bu akşam!

Kalpazan dizisinin okuma provasından ilk kareler, dizinin merakla beklenen sahneleri ve oyuncuların yeni imajları sosyal medya üzerinden paylaşıldı. Deniz Baysal’ın yeni saç stili de dikkat çekti.

Kaynak: Haber Merkezi