Yapımını D Media’nın üstlendiği Senden Önce’nin senaryosunu Başak Anigün kaleme alırken; yönetmenliğini ise Feride Kaytan üstlendiği Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Senden Önce dizisinin merakla beklenen tanıtım fragmanı yayınlandı. 

Siyah Kalp 2. bölüm bu akşam! Siyah Kalp 2. bölüm bu akşam!

SENDEN ÖNCE DİZİ KONUSU NEDİR?

Başarılı bir iş insanı olan Hakan’ın 6 aylık eşi İrem’le problemli evliliğiyle açılacak olan dizi geçmişlerinden derin bağları olan 2 kadının travmasını gözler önüne serecek.

Alp Navruz 2

SENDEN ÖNCE TANITIM FRAGMANI İZLE!

SENDEN ÖNCE OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Dizide Alp Navruz “Hakan” karakterine, Sinem Ünsal “Merve” karakterine, Nilperi Şahinkaya ise “Sahra” karakterine  hayat verecek.

Ekran Görüntüsü 2024 01 01 185916

Ali Gözüşirin (Kaan), Kadim Yaşar (Tahsin), Nalan Kuruçim (Semiha), Işıl Dayoğlu (Adalet), Uğur Biçer’in (Serdar) rol aldığı dizinin kadrosuna usta oyuncu Altan Erkekli ve Uğur Uzunel son olarak  dahil oldu. 

SENDEN ÖNCE DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Senden Once Dizisinden Ilk Tanitim Yayinlandi 16687907 Amp

Yapımını D Media’nın üstlendiği Senden Önce’nin senaryosunu Başak Anigün kaleme alırken; yönetmenliğini ise Feride Kaytan üstleniyor. Dizinin yayın tarihi henüz belli olmadı. Hazırlıkların büyük bir titizlikle sürdürüldüğü Senden Önce yakında Kanal D’de ekrana gelecek.

Kaynak: Haber Merkezi