Kim Milyoner Olmak İster 1113. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kim Milyoner Olmak İster 1113. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan İrem Helvacıoğlu'nun yeni dizisi "Karadut," güçlü bir dram hikayesiyle geliyor.  Tims&B'nin yapımcılığını üstlendiği dizi bu akşam ATV'de!

Karadut 1. bölüm bu akşam saat 20:00 ATV'de.

ATV'NİN YENİ DİZİSİ KARADUT KONUSU NE?

Karadut
Karadut dizinin hikayesi, modern ve şehirli bir kadın olarak görünen Zuhal Erdem'in, babası ve üç kız kardeşiyle yaşadığı evdeki bambaşka yaşamını anlatıyor. Zuhal'in hayatı, genç yaşta annesini kaybettikten sonra derinden değişmiş ve tüm enerjisini, babası ve kız kardeşlerini bakmaya adamıştır. Babası Çetin'in katı ve takıntılı yönetimi altında, Zuhal, annesinin eksikliğini hissettirmemek ve evin hanımı olmak için söz vermiştir. Kendi hayatını feda ederek, aileyi ayakta tutmaya çalışmıştır. Başarıya danışmanlık ve kitaplarıyla ulaşmış olmasına rağmen, çevresinden evlenmemiş olmasının getirdiği baskıyı hissetmektedir. Zuhal Erdem karakterinin dizideki partneri için adı geçen isimler arasında Akın Akınözü ve Engin Akyürek geçiyor.

KARADUT 1.BÖLÜM CANLI İZLE!

Karadut-1

Karadut 1. bölüm izlemek için tıklayınız.

Kaynak: Haber Merkezi