Televizyon

Karanlık Gece filminin konusu nedir? Karanlık Gece oyuncuları kimler?

Özcan Alper imzalı ‘Karanlık Gece’ Netflix'te izleyici ile buluşmasının ardından arama motorlarında film hakkında araştırmalar hız kazandı.

Abone Ol

Yönetmen Özcan Alper’in, 59. Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Film ve En İyi Senaryo ödüllerine layık görülen filmi "Karanlık Gece" bir süre önce Netflix kütüphanesine eklenmesi ardından ''Karanlık Gece filminin konusu nedir? Karanlık Gece oyuncuları kimler?'' soruları araştırılmaya başlandı. Peki, Karanlık Gece filminin konusu nedir? Karanlık Gece oyuncuları kimler? İşte detaylar...

KARANLIK GECE FİLM KONUSU NEDİR?

Bir dağ kasabasında yaşayan İshak, amatör olarak müzikle ilgilenen genç bir adamdır. Farklı hayalleri olan beş arkadaşıyla büyüyen İshak, köyün genç kızı Sultan’a gönlünü kaptırır. Ancak genç adam, Sultan’a hislerini söyleyemez. Bir gün Ali adında yakışıklı genç bir adam, İshak’ın yaşadığı köye memur olarak atanır. Onun köydeki varlığı İshak’ın kıskançlığa kapılmasına neden olur. Bir süre sonra Ali aniden ortadan kaybolur. Köyde Ali’nin av sırasında kaybolduğu söylentileri çıkar. Ali gerçekten avda mı kaybolmuştur, yoksa onun kaybolmasının İshak ve arkadaşlarıyla bir ilgisi var mıdır?

KARANLIK GECE FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Karanlık Gece filminde yer alan oyuncular şöyledir:

Berkay Ateş

Taner Birsel

Sibel Kekilli

Cem Yiğit Üzümoglu

Pınar Deniz

Fırat Kaymak

Hayrullah Tarhan Karagöz

Ozan Çelik

Deniz Şen Hamzaoğlu

Süleyman Kabaali

Haber Merkezi