Televizyon

Kardeşlerim dizisi neden final yapıyor? Finalde ne olacak?

Kardeşlerim dizisi 4 sezondur ATV ekranlarında izleyicilerle buluşuyordu. Fenomen dizi final kararı aldı. Peki, Kardeşlerim dizisi neden final yapıyor? Finalde ne olacak? İşte detaylar...

Abone Ol

ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisi 4 sezon boyunca büyük bir ilgilye takip edildi. Reyting rekortmeni dizi için final kararı alındı. Peki, Kardeşlerim dizisi neden final yapıyor? Finalde ne olacak? İşte detaylar...

KARDEŞLERİM DİZİSİ NEDEN FİNAL YAPIYOR? 

Kardeşlerim dizisi 8 Haziran 2024 tarihinde yayımlanacak olan 132. bölümü ile final yaparak ekranlara veda edecek. NGM yapımı Kardeşlerim dizisini oyuncu kadrosunda Celil Nalçakan (Akif), Cüneyt Mete (Orhan), Simge Selçuk (Nebahat), Yiğit Koçak (Ömer), Aylin Akpınar (Emel), Cihan Şimşek (Oğulcan), Melis Minkari (Aybike), Lizge Cömert (Süsen), Recep Usta (Berk), Berk Ali Çatal (Tolga), Atakan Özkaya (Sarp Yılmaz) ve Eylül Lize Kandemir (Yasmin) bulunuyordu.

KARDEŞLERİM FİNALDE NE OLACAK?

Uçurumdan düşmesine ramak kalan Cansu’nun durumu, Aybike ve Sarp başta olmak üzere, tüm ailesini endişelendirir. Yeniden baba olacağını öğrenen Akif’te esen değişim rüzgarları, Nebahat’i içten içe mutlu etmeye devam eder. Mezuniyet balosu için para kazanmaları gereken Eren ailesine destek, hiç ummadıkları bir yerden gelir. Üst üste yaşadığı sıkıntılar, Ayten’i hayatıyla ilgili yeni bir karar almak zorunda bırakır. Bir eğitim yılını daha geride bırakan Ataman Koleji’nde tüm çocuklar, mezuniyet heyecanını yaşarlar. Kooperatifçilerle ilgili birtakım gerçekleri öğrenip harekete geçen Ömer, hayatının en önemli günlerinden birinde, beklenmedik bir durumun içine düşer.

KARDEŞLERİM KONUSU NE?

Kardeşlerim, hayatın karşılarına çıkardığı tüm sorunların birlikte üstesinden gelmeye çalışan, her şeye rağmen kopmayıp, birbirlerinden güç alan dört kardeşin hikayesini konu ediyor. Birbirine bağlı dört kardeş olan Kadir, Ömer, Asiye ve Emel yaşanana bir dizi acı olayın ardından ebeveynlerini kaybeder.