Hollandalı sevgilisi Mike Schrama ile geleneklere uygun düğünle evlenen şarkıcı Karsu, birkaç talihsiz olay yaşadı. Ünlü isim önce baba evinden düğün mekanına giderken aracın bozulmasıyla yolda kaldı sonra da düğünde içki şişesini açmaya çalışırken yere düştü. Ünlü isim, iki olayda da yaşadığı talihsizliklere gülüp geçti.

Pis Yedili'nin Orço'su Burak Alkaş, Arka Sokaklar'da! Pis Yedili'nin Orço'su Burak Alkaş, Arka Sokaklar'da!

ÖNCE ARAÇ BOZULDU SONRA YERE DÜŞTÜ

Karsu 222

Babasının evinden davul ve zurna eşliğinde çıkan Karsu, eşiyle klasik bir araca binerek düğün mekanına gitmeye çalıştı ancak çiftin aracı yolda bozuldu. O anları gülerek karşılayan ikili, araç tamir edilince yoluna devam etti. Çiçeklerle dolu bir bahçede evlenen Karsu, sevenleriyle eğlenirken içki şişesi açmak istedi ancak gelinliğin azizliğine uğrayarak yere düştü. Eşinin yardımıyla gülerek yerinden kalkan Karsu, iyi olduğunu söyleyerek eğlenceye devam etti. Karsu düştüğü anları da nazar boncuğu emojisiyle Instagram hesabından yayınladı.

Talihsiz Anlar

Karsu Dönmez kimdir? Karsu Dönmez nereli? Karsu Dönmez kiminle evlendi? Karsu Dönmez kimdir? Karsu Dönmez nereli? Karsu Dönmez kiminle evlendi?

Karsu Dönmeze Evlendi

Kaynak: Haber Merkezi