Kültür Sanat

Kasap Geçidi filminin konusu ne, oyuncuları kim?

Kasap Geçidi filmi, sinemanın ardından televizyon ekranlarında da izleyicilerle buluşuyor. Bu akşam televizyonda yayınlanacak film merak konusu oldu. Peki, Kasap Geçidi filminin konusu ne, oyuncuları kim?

Abone Ol

Kasap Geçidi filmi 2023 yılında çıkan macera/dram türünde bir filmdir. Kasap Geçidi filminin yönetmenliğini Gabe Polsky yaparken, senaristliğini Gabe Polsky ve Liam Satre-Meloy birlilte üstlenmiştir. Peki, Kasap Geçidi filminin konusu ne? Kasap Geçidi filminin oyuncuları kim? Kasap Geçidi filmi hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar...

KASAP GEÇİDİ FİLMİNİN KONUSU NE?

Genç Will Andrews, akademik kariyerini geride bırakıp Harvard'ı terk etmeye ve doğanın çağrısına uymaya karar verir. Bu yüzden yeni hayatına başlamak ve kendini bulmak için batıya taşınır. Yolculuğu sırasında sakin Butcher's Crossing kasabasından geçerken vahşi bir bufalo sürüsü avlayan yerel Miller ile tanışır. Birlikte her şeye rağmen ava çıkmaya karar verirler ancak kısa bir süre sonra ikisinin asıl planı ortaya çıkar. Çünkü av ne kadar uzun sürerse bedeniniz ve zihniniz o kadar çok teste tabi tutulur.

KASAP GEÇİDİ FİLİMİNİN OYUNCULARI KİM?

Nicolas Cage-Miller

Fred Hechinger-Will Andrews

Jeremy Bobb-Fred Schneider

Paul Raci-McDonald

Xander Berkeley-Charlie Hoge

Rachel Keller-Francine

KASAP GEÇİDİ FİLMİ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Kasap Geçidi filmi 17 Eylül Salı günü saat 19:30'da Beyaz TV'de yayınlanacak.