Milli yüzücü Sümeyye Boyacı kimdir, kaç yaşında? Sümeyye Boyacı'nın engeli ne? Milli yüzücü Sümeyye Boyacı kimdir, kaç yaşında? Sümeyye Boyacı'nın engeli ne?

Sinema oyuncusu Kayhan Yıldızoğlu'nun hayatı merak ediliyor. Yurttaşlar, arama motorlarında ''Kayhan Yıldızoğlu kimdir? Kayhan Yıldızoğlu kaç yaşında, nereli? Kayhan Yıldızoğlu evli mi? Kayhan Yıldızoğlu ne mezunu? Kayhan Yıldızoğlu neden gündem oldu'' sorularını aratıyor. Peki, Kayhan Yıldızoğlu kimdir? Kayhan Yıldızoğlu kaç yaşında, nereli? Kayhan Yıldızoğlu evli mi? Kayhan Yıldızoğlu ne mezunu? Kayhan Yıldızoğlu neden gündem oldu? İşte tüm detaylar... 

KAYHAN YILDIZOĞLU KİMDİR?

Kayhan Yıldızoğlu 28 Mayıs 1933 yılında İstanbul'da doğmuştur.  Türk sinema ve dizi oyuncusudur.  Babası Çerkes asıllı bir ziraat mühendisi annesi ise Giritli bir öğretmendir. 1955 yılında askerliğini yedek subay olarak yapmıştır. Dönüşünde İstanbul kambiyosunda döviz komiseri olur. Burada çalışırken tesadüfen Muhsin Ertuğrul'un eksik evraklarını tamamlaması üzerine Ertuğrul tarafından oyunculuk seçmelerine çağırılır. Seçmelerde beğenilince Yıldızoğlu için başka bir dönem açılır. Haldun Taner'in yönlendirmesiyle ilk filmini 1966 yılında çeviren Yıldızoğlu, Türk sinemasında genellikle rahip, doktor, komiser, yardımcı rollerde oynamıştır. 1969 yılında Şener Şen ile beraber Cihangir'de bir dairede 3,5 yıl beraber kalmıştır. Yıldızoğlu, 150'nin üstünde filmde rol almış, ayrıca televizyon dizilerinde oynamıştır. Kanal D'de yayınlanmış Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Yüce Majeste lakaplı bir rolü canlandırdı. Kayhan Yıldızoğlu, kendisi gibi sinema sanatçısı olan Suna Yıldızoğlu ile bir evlilik yaşamıştır.

Kayhan Yıldızoğlu

KAYHAN YILDIZOĞLU KAÇ YAŞINDA?

Kayhan Yıldızoğlu 90 yaşındadır.

Kayhan Yıldızoğlu 2

KAYHAN YILDIZOĞLU NERELİ?

Kayhan Yıldızoğlu'nun aslen nereli olduğu bilinmemektedir.

Kayhan Yıldızoğlu 3

KAYHAN YILDIZOĞLU EVLİ Mİ?

Kayhan Yıldızoğlu evli değildir. 2 çocuğu vardır.

Kayhan Yıldızoğlu 4

KAYHAN YILDIZOĞLU NE MEZUNU?

Kayhan Yıldızoğlu İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur.

Kayhan Yıldızoğlu 5

KAYHAN YILDIZOĞLU NEDEN GÜNDEM  OLDU?

Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu 90 yaşındaki hayatını kaybetti.

Kayhan Yıldızoğlu 7

Kaynak: HABER MERKEZİ