Ankara Haberleri

Keçiören’de Temizlik Seferberliği: 16 Mahallede Kapsamlı Çalışmalar Başladı

Keçiören Belediyesi, ilçenin 16 mahallesinde 100 farklı noktada yürütülen kapsamlı temizlik çalışmalarıyla çevre temizliğinde yeni bir döneme giriyor.

Abone Ol

Keçiören Belediyesi ilçe genelinde birçok farklı noktada kapsamlı temizlik çalışması sürdürüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından 16 mahallede 100 farklı noktada yürütülen temizlik çalışmaları koordineli şekilde devam ediyor. Bir yandan günlük temizlik faaliyetlerine yürüten ekipler bir yandan da belirlenen program dâhilinde mahallelerde detaylı temizlik çalışması yapıyor.

Bu kapsamda caddelerden sokaklara, kaldırımlardan çöp koyma alanlarına kadar ilçenin dört bir tarafı süpürülüp yıkanıyor. Sağlıklı bir kent ve temiz çevre için yoğun mesai harcayan ekipler sokakları tazyikli suyla yıkayarak pırıl pırıl hale getiriyor.

Daha temiz Keçiören

Koordineli bir şekilde mahallelerde detaylı temizlik çalışması gerçekleştirdiklerini belirten Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, "Daha temiz bir Keçiören için ilçede yoğun bir temizlik seferberliği yürütüyoruz. Tüm mahalleler sokak sokak süpürülüp yıkanıyor. Vatandaşlarımıza daha temiz ve sağlıklı bir çevre sunabilmek adına çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdüreceğiz” dedi.