Keçiören Belediyesi İşitme Engelliler Güreş Takımı, 18-19 Nisan 2025 tarihlerinde Sivas’ta düzenlenen Rıza Keser Yıldızlar-Gençler-Büyükler Serbest/Grekoromen Türkiye Güreş Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imza attı.

Keçiören’in Sessiz Şampiyonları (4)

Yenimahalle Belediyesi 6 metruk yapıyı yıktı Yenimahalle Belediyesi 6 metruk yapıyı yıktı

Gençler kategorisinde Türkiye şampiyonu

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından organize edilen şampiyonada Keçiören temsilcisi takım, gençler kategorisinde takım halinde Türkiye Şampiyonu oldu. Takımda yer alan Hüseyin Düzgün Türkiye birincisi, Mehmet Üresin Türkiye ikincisi, Ahmet Can Yavuz ve Berkan Bozkurt ise Türkiye üçüncüsü olarak dikkat çekti.

Büyükler Kategorisinde İkincilik Geldi

Büyükler kategorisinde ise takım olarak Türkiye ikincisi olan Keçiören ekibinden İlhan Çıtak Türkiye birincisi, Bayram Aksal ikinci, Mehmet Üresin üçüncü olurken, Hüseyin Düzgün ve Celal Koçak beşinci sırada yer aldı.

Keçiören’in Sessiz Şampiyonları (3)

Yıldızlar da kürsüde

Yıldızlar kategorisinde de başarıdan başarıya koşan Keçiören takımı, takım halinde Türkiye üçüncüsü oldu. Ahmet Can Yavuz Türkiye ikincisi olurken Muhammet Tok ve Muhammet Ekin Türkiye üçüncülüğünü elde etti.

Olimpiyat Yolculuğu başladı

Sivas 4 Eylül Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen organizasyona yoğun ilgi gösterildi. Müsabakaları Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Dursun Gözel, Keçiören Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Erhan Cihangiroğlu ile çok sayıda sporsever takip etti. Dereceye giren sporculara ödüller, törenle takdim edildi.

Keçiören’in Sessiz Şampiyonları (2)

Başkan Özarslan’dan tebrik

Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, takımı tebrik ederek şu ifadeleri kullandı: "Güreş, bizim tarihimizde sadece bir spor değil; aynı zamanda bir ahlak, bir duruş, bir kültür mirasıdır. Bu mirası hakkıyla taşıyan ve bugün burada büyük başarılara imza atan Keçiören Belediyesi İşitme Engelliler Güreş Takımımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Bu başarıda emeği geçen tüm antrenörlerimizi ve yöneticilerimizi kutluyor, sporcularımızın başarılarının daim olmasını temenni ediyorum" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi