Kültür Sanat

King Kong filmi konusu nedir? King Kong oyuncuları kim?

Sinemaseverlerin beğenisini toplayan King Kong filmi araştırılıyor. King Kong filmi konusu nedir? King Kong oyuncuları kim? İşte detaylar...

Abone Ol

Kong'un güzel aktris Ann Darrow'a olan aşkını ve New York'ta insanlar tarafından nasıl bir tehdit olarak görüldüğünü ortaya koyan film hakkında araştırmalar hız kazandı. Peki, King Kong filmi konusu nedir? King Kong oyuncuları kim?

KING KONG KONUSU NEDİR?

King Kong, tropik bir adada yaşayan devasa bir gorilin hikayesini anlatıyor. Ünlü ve varlıklı bir film yapımcısı olan Carl Denham, arkadaşı Jack Driscoll ve genç yetenek Ann Darrow ile birlikte yeni filmini tamamlamak için tropik bir adaya gider. Kafatası Adası olarak bilinen bu yer, o zamana kadar kimsenin haberdar olmadığı bir bölgedir.

Adada yaşayan yerli halk, Kong adını verdikleri dev bir gorile tapmaktadır ve Ann'i bu kutsal yaratığa kurban etmeye karar vermişlerdir. Ann'e aşık olan Carl, genç kadını gorilin elinden kurtarmaya çalışırken, Jack'in gözü paraya dikilmiştir ve onun planı, gorili yakalayıp hayvanat bahçesine satmaktır.

KING KONG FİLMİ OYUNCULARI KİM?

Naomi Watts Ann Darrow

Andy Serkis Lumpy

Jack Black Carl Denham

Adrien Brody Jack Driscoll

Thomas Kretschmann Kaptan Englehorn

Bill Johnson Jamie Bell Jimmy

Colin Hanks Preston