Televizyon

Kızıl Goncalar 22. bölüm yayınlandı!

Now TV'nin sevilen dizisi Kızıl Goncalar 22. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Dizinin son bölümünü izleyemeyenler ise Kızıl Goncalar 22. bölümü araştırıyor.

Abone Ol

Now TV ekranlarında yayınlanan Kızıl Goncalar dizisi 22. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Yapımcılığını Gold Film üstlendiği Kızıl Goncalar dizisinin başrollerinde, Özcan Deniz ve Özgü Namal bulunuyor. Kızıl Goncalar dizisini izleyemeyenler ise 22. bölümü araştırmaya başladı. İşte, Kızıl Goncalar 22. bölüm izle! Kızıl Goncalar 22. bölüm FULL İZLE! Kızıl Goncalara son bölüm izle...

KIZIL GONCALAR 22. BÖLÜM KONUSU

Meryem derin komadan Mira'nın gerçeği öğrenmesiyle uyanmıştır. Gerçeği öğrenen Mira yaşadıklarının ağırlığı altında ezilmektedir ve onu tanımayan tek kişiyle dertleşmeye gider. Öte taraftan Zeynep de Mira'nın Cüneyd'in yerini ondan sakladığını öğrenmiş ve bu ihanetle yıkılmıştır. Cüneyd zihninden sızan parçalara anlam vermeye çalışırken Vahid'in aradığı kitap, onu Lokman ile Cüneyd'e adım adım yaklaştırmaktadır. Diğer yandan Meryem'in özgür kalmasına izin vermeye niyeti olmayan Vahid de bu sorunu ortadan kaldırmak için Levent'e olan kıskançlığını kullandığı Naim'i vazifelendirir.

KIZIL GONCALAR 22. BÖLÜM

Kızıl Goncalar dizisinin son bölümün izlemek için tıklayınız.